• Со попуст
  • Неодамнешно
Homoyoyo 3pcs Колеџ Тв Табела Телефони Caddy Далечински Управувачи Книги Студентски Дом И Кревет Капацитет Телефон Шини Кауч Списанија Организатор Списание Кревет Чувств?

Homoyoyo 3pcs Колеџ Тв Табела Телефони Caddy Далечински Управувачи Книги Студентски Дом И Кревет Капацитет Телефон Шини Кауч Списанија

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Чувствував ПОВЕЌЕСЛОЈНИ ЏЕБОВИ СО ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ НОЌНА ВРАТА ВИСЕЧКА ТОРБА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПРЕКРАСЕН ДОМ И ОРГАНИЗАТОР НА СТУДЕНТСКИ ДОМ ТОРБА со ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТЛесен за инсталација-Надградениот размавта оди под душекот, ја одржува торбата на место. Нејзината, исто така, налепница за да ја прицврсти на рамка за кревет. ПОЧУВСТВУВАНА ТОРБА за КРЕВЕТ користи Пространи џебови-широк главен оддел со мали мрежести џебови внатре, предни торбички, токи за слушалки на страна. Држи вашиот телефон,, таблет, тв далечински управувач, книги, стакло, итн. ИНВАЛИДСКА КОЛИЧКА носење овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни. КАБЕЛСКИ КАБЕЛ ПОКРАЈ КРЕВЕТОТОПТИМИЗИРАНО ПОСТАВУВАЊЕ и ПРИСТАПНОСТ - секој организатор покрај креветот вклучува 2 пара прицврстувачи за куки и јамки што се зашиени на кади и 2 други парови што можат да се прикачат на вашиот кревет, биро или маса со самолепливо за приспособен пристап. КАДИ ЧАИР СТРАНА торбаматеријал-изработен е од згуснат филц со извонредна изработка и дополнителни шевови и потрајни. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на торбата За складирање-Боја : Сива. - Изработен од материјал, тој е издржлив и траен употреба. Можете безбедно да го користите. - Може да се закачи на ѕидот или друг објект за да заштедите простор. кујна ѕид-монтажа, кревет, бања ѕид-монтажа, итн. - Овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни. - Неверојатната способност за складирање ја прави вашата куќа да има повеќе простор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата