• Со попуст
  • Неодамнешно
Метли за притискање на домаќинството knfut , четка за чистење на домашни работи за чистење на ѓубре за чистење десктоп метла и прашина поставена за алатки за отстран?

Метли за притискање на домаќинството knfut , четка за чистење на домашни работи за чистење на ѓубре за чистење десктоп метла

 
DEN 668.80

Количината на стоката
Това е достапна

★ Комбинацијата на тврди и меки влакна ја направи оваа метла да собира нечистотија и прашина лесно Меките подолги влакната ги добиваат малите работи и поцврстите внатрешни влакна лесно ги движат поголемите работи. ● Изработено е од мека гума по устата, без да му наштети на земјата и да контактира со земјата без празнини. ● Влакната се меки, густи и издржливи. Design Дизајнот на цик -цак лесно може да ја избрише косата без ликвидација. ● Гумена рачка, почувствувајте се поудобно. ★ Комбинацијата на тврди и меки влакна ја направи оваа метла да собира нечистотија и прашина лесно. Меките подолги влакната ги добиваат малите работи и поцврстите внатрешни влакна лесно ги движат поголемите работи. ● Изработено е од мека гума по устата, без да му наштети на земјата и да контактира со земјата без празнини. ● Влакната се меки, густи и издржливи. Design Дизајнот на цик -цак лесно може да ја избрише косата без ликвидација. ● Гумена рачка, почувствувајте се поудобно. Боја : Black Size : 28 * 32.5cmpurpose : Cleaning Material : PP+TRP.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата