• Со попуст
  • Неодамнешно
HMZRQX CANVAS Преносен алатки за алатки за алатки за складирање на клучеви за складирање практична удобна класична текстура шрафцигер Организатор торбичка торба торбич

HMZRQX CANVAS Преносен алатки за алатки за алатки за складирање на клучеви за складирање практична удобна класична текстура шрафцигер Организатор

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Дебела платно со висока густина, кое е цврсто и не е лесно да се носи Едноставен дизајн, убав и дарежлив. Лесно е да се сортираат и складираат. Силен капацитет на лежиште, удобен за носење алатки 。. Може да се користи широко за многу намени. Дебела платно со висока густина, кое е цврсто и не е лесно да се носи. Едноставен дизајн, убав и дарежлив. Лесно е да се сортираат и складираат. Силен капацитет на лежиште, удобен за носење алатки 。. Може да се користи широко за многу намени. Дебела платно со висока густина, кое е цврсто и не е лесно да се носи. Дизајн на едноставна, убава и дарежлива. Лесно е да се сортираат и чуваат. : Canvassmall Големина : 35 *12 *12cm/13.72 "Голема големина : 42 *19 *19cm/16.48 *7,48" Силно лежиште на оптоварување, може да носи разновидност на алатки за алатки Вклучува : 1 *Торба за складирање на алатки (торба за складирање на алатки (торба за складирање на алатки ( алатки што не се вклучени) Ве молиме, разберете дека заради разликите во осветлувањето или компјутерските монитори, не можам да гарантирам дека фотографиите и реалните бои се 100% исти.


Клучни карактеристики

Material:
Canvas
Small size:
35 * 12 * 12cm/13.78*4.72*4.72
Large size:
42 * 19 * 19cm/16.54*7.48*7.48
Strong load bearing, can carry a variety of tools:
The package includes:
1 *tool storage bag (tools not included)
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same.:
Due to different measurement methods, there may be a deviation of 1-2cm.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Слични производи во категоријата