• Со попуст
  • Неодамнешно
700-506 гас вентил 720000 BTU/H Fit for Robertshaw 700 серии, комбинирани делови за поправка на вентили за гас на печки, брзо отворање, за природни, произведени, мешани, LPG и LPG/воздух ме?

700-506 гас вентил 720000 BTU/H Fit for Robertshaw 700 серии, комбинирани делови за поправка на вентили за гас на печки, брзо

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Совршено компатибилен : 700-506 гасниот вентил се вклопува за Робертшау 700, може да биде компатибилен со различни типови на гас, како што се природни, изработени од човечки, мешани, LPG и LPG/воздух мешавини Исклучителен дизајн : Вентилот за гас на печката не е само компактен, туку стапки на проток до 720000 BTU, тој беше специјално дизајниран за наизменични пилоти, директна искра и апликации со топла површина, тој содржи рачен вентил, пилотски вентил и главен регулатор за притисок на воздухот и е добро изграден и целосно функционално. Широк спектар на апликации : Комбинираниот гас вентил може широко да се користи во котли, опрема за централно греење, преносни печки за домаќинства и грејачи на wallидови, без оглед на приликата, може да се користи и во станбени и во комерцијални простории. Лесно за инсталирање : Печките за гас се лесни за употреба со стандардни терминали на NEMA и се флексибилни во инсталацијата за да можете да ги прилагодите за да одговараат на вашите потреби. Гаранција за квалитет : За да се обезбеди стабилна изведба, предметите се 100% тестирани со квалитет пред да ја напуштат фабриката и да имаат подолг животен век од другите видови на производи, заштедувајќи пари и време, доколку имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас. Совршено компатибилен : 700-506 гасниот вентил се вклопува за Робертшау 700, може да биде компатибилен со различни типови на гас, како што се природни, изработени од човечки, мешани, LPG и LPG/воздух мешавини. Исклучителен дизајн : Вентилот за гас на печката не е само компактен, туку стапки на проток до 720000 BTU, тој беше специјално дизајниран за наизменични пилоти, директна искра и апликации со топла површина, тој содржи рачен вентил, пилотски вентил и главен регулатор за притисок на воздухот и е добро изграден и целосно функционално.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата