• Со попуст
  • Неодамнешно
Подни Закачалки За Ремени За Мажи Плакар, Организатор На Ремени, Држач За Џогер Монтиран На Ѕид, Полица За Штедење Простор За Вратоврски Шалови Шалови Чанта За Спал?

Подни Закачалки За Ремени За Мажи Плакар, Организатор На Ремени, Држач За Џогер Монтиран На Ѕид, Полица За Штедење Простор За Вратоврски

 
DEN 2428.16

Количината на стоката
Това е достапна

●Висококвалитетни Материјали ● монтиран ѕид на решетката за вратоврска, држач за ѕид на решетката за метла : висат Машка гардероба од подот до таванот кога станува збор за квалитетот, нема да ве разочара! со мазна лакирана завршница, се чувствува удобно и изгледа висококвалитетно Уште подобро, тој е издржлив и може да ви трае цел живот. ●Широка Компатибилност●држач за решетка за плетење за коса, организатор на плакарот за чистење : држач За дисплеј За заштеда На простор Благодарение На широката компатибилност, вртливата кука од 360 степени одговара на повеќето големини на шини за закачалки и шипки за плакарот. ①Заштеда на простор за закачалка за јорган за ѕид за прикажување, држач за метла за џогер : Дизајн На Двослоен Појас, Организирајте ги и убаво прикажете ги сите ваши шалови, ремени и други додатоци. Одлично за употреба во домот и комерцијална употреба во бутици и саеми за занаети. ●Железна Рамка●решетка за складирање градинарски алат : закачалката за шалови е конструирана со метално железо. Цврст и издржлив. Решетката за шамии беше обработена со шпорет лак во антички. Водоотпорен и отпорен на ' рѓа, како и декоративен. ●Лесно Склопување ● лавици за вратоврска за машки плакар, пакетот ги содржи сите една решетка за панталони, целиот друг неопходен хардвер и еден прирачник за вашето лесно склопување.


Клучни карактеристики

Name:
Multifunctional belt storage rack
Material:
metal iron + high temperature paint process
Color:
Black/White/Gold
Size:
168*50cm
Package Included:
1 * Floor Standing Belt Hangers for Men Closet :

Слични производи во категоријата