• Со попуст
  • Неодамнешно
ХЕМОТОН 4 парчиња Надворешен Јорган Стеги Цртан Филм Облека Душек Кревет Изработка На Ветроупорен Штипки За Облека Клипови За Сушење Клип Ветроупорен Ватенка За П?

ХЕМОТОН 4 парчиња Надворешен Јорган Стеги Цртан Филм Облека Душек Кревет Изработка На Ветроупорен Штипки За Облека Клипови За

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

ОБЛЕКАТА на ОТВОРЕНО користи Силна сила на стегање, ветроупорен дизајн, шноли за облека отпорни на ветер можат да ја задржат облеката на место, корисна и одлична ЦРТАНА ОБЛЕКА користи врзување облека на балконски шини или линија за перење за сушење дома или држење крпи за плажа на лежалки кога сте надвор. ШТИПКИ ЗА ОБЛЕКА на ОТВОРЕНО Изработени од сигурен материјал, овие штипки за облека се и лесни, така што можат да траат некое време. ПЛАСТИЧНИ КЛИПОВИ за ВАТЕНКА за фиксирање на јоргани, навлаки за ватенка и облека за да се спречи нивно паѓање од закачалки во ветровити денови. ОБЛЕКА за ПЕРЕЊЕ алишта hold безбедно држете облека за бебиња, здолништа, шалови, капи и крпи за плажа и нема да падне. ОБЛЕКАТА на ОТВОРЕНО користи Силна сила на стегање, ветроупорен дизајн, шноли за облека отпорни на ветер можат да ја задржат облеката на место, корисна и одлична. ЦРТАНА ОБЛЕКА користи врзување облека на балконски шини или линија за перење за сушење дома или држење крпи за плажа на лежалки кога сте надвор. ШТИПКИ ЗА ОБЛЕКА на ОТВОРЕНО Изработени од сигурен материјал, овие штипки за облека се и лесни, така што можат да траат некое време. ПЛАСТИЧНИ КЛИПОВИ за ВАТЕНКА за фиксирање на јоргани, навлаки за ватенка и облека за да се спречи нивно паѓање од закачалки во ветровити денови. ОБЛЕКА за ПЕРЕЊЕ алишта hold безбедно држете облека за бебиња, здолништа, шалови, капи и крпи за плажа и нема да падне. Пакетот Вклучува 4 х штипки За облека Карактеристики-Боја : Избрани клипови За Ватенка Во Боја-Материјал : пс штипки За облека - Големина : 11, 00Х4, 00Х2, 20см/4, 32Х1, 57Х0 креветот за кревање душеци. - Доволно количество може да ги задоволи барањата на повеќето семејства и доволно за секојдневна употреба, лесни за употреба штипки за облека.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата