• Со попуст
  • Неодамнешно
Mrmian Прекрасна стаклена змеј зелена светлина од 15 инчи лаптоп кутија рамена торба за крстосници за месинџер на ракави за жени мажи девојчиња момчиња со рачка за лен?

Mrmian Прекрасна стаклена змеј зелена светлина од 15 инчи лаптоп кутија рамена торба за крстосници за месинџер на ракави за жени мажи девојчиња

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Кадифе најлонска обвивка. Затворање на патент. Големина : 15 "(L) X11" (W) X1.18 "(H), лаптоп торба од 15 инчи се вклопува во лаптоп од 15 инчи, лаптоп, компјутер, таблет, ултрабук, Chromebook за жени мажи девојчиња момчиња. Материјал : Краток случај на лаптоп е Направено од висококвалитетна мека кадифе и издржлива ткаенина од платно, обезбедете го вашиот лаптоп заштита од прашина, гребење, шок, испакнатост, намалување на штетите предизвикани од случајно испакнати и гребнатини. Структура : Еден главен џеб со патент за лаптоп, два предни и задни џебови за џебови за џебови за џебови за џебови за џебови за џебови за џебови за џебови за џебови за џебови за патенти за патент Други додатоци, како што се полнач, мобилен телефон, слушалки, кабел, глушец, банка за напојување и др. Мултифункција : лаптоп торба за рамо, прилагодлива и отстранлива лента за рамо со рамо на рамото, ви овозможува да носите во удобност; лаптоп за носење, рачки за носење конзерви може да конзерви Бидете скриени во џебовите кога не е потребно. Печатење : лаптоп-чантата има двострано печатење со напредна и исклучителна технологија за печатење, долготрајна и анти-испарлива. Големина 15x11x1.18 инчи (38x28x3 cm) 15 инчен лаптоп лаптоп торба за лаптоп лаптоп 15 inch laptop, Macbook, notebook, computer, tablet, ultrabook, chromebook Material The interior is made of high quality soft velvet The exterior is made of durable canvas fabric Shoulder strap and carry handles are made of nylon webbing Protection from dust, scratch, shock, испакнати, намалување на штетите предизвикани од случајно структура и гребење на гребење Еден главен џеб со патент за лаптоп два предни и задни џебови за патенти за други додатоци, како што се полнач, мобилен телефон, слушалки, кабел, глувче, електрична банка и итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата