• Со попуст
  • Неодамнешно
ТЕПИХ СО Мека Површина AARXLBB за спална соба 10x10 Стапки / 300x300 см Меки Килими, Нејасен Килим За Девојчиња Соба За Момчиња, Крзнен Килим За Детска Соба За Бебиња, Тепих Пр?

ТЕПИХ СО Мека Површина AARXLBB за спална соба 10x10 Стапки / 300x300 см Меки Килими, Нејасен Килим За Девојчиња Соба За Момчиња, Крзнен

 
DEN 278.40

Количината на стоката
Това е достапна

Size_ големина&Пакет : Големина 3 х 5 Стапки, 4 х 5,9 Стапки, 5 х 7 Стапки, 6 х 9 Стапки, 8х10 Стапки, 10х15 СтапкиНудат Многу Видови На Спецификација И Моден Тренд Боја Опционално За Вас. Ова Е Неверојатна Област Килим Кој Може Да Се Покаже Кул Стил. ✿€Отстранување На Браздата : Со Цел Да Го Направиме Транспортот Удобен, Нашето Пакување На Тепих Е Добро Преклопено И Компресирано, А Може Да Има Набори На Оваа Ставка Кога Првпат Ќе Ја Користите. Не Грижете Се За Ова, Можете Да Го Измиете Со Рака или Машина, Да Го Оставите Да Се Исуши На Воздух и Наборите ќе Исчезнат. Затоа, Ве Молиме Бидете Трпеливи И Дајте Му Малку Време На Овој Прекрасен Тепих. ✿●Тепих Против Лизгање : Има Илјадници Точки Против Лизгање На Задниот Дел Од Килимите За Спална Соба, Има Многу Точки Што Не Се Лизгаат На Грбот, Кои Нема Да Паднат, Да Избледат И Да Немаат Мирис, А Дизајнот Е Побезбеден И Посигурен. Обезбедување Ефикасна Безбедност И Удобност За Вас И Вашето Семејство И Држете Се Дури И Со Деца И Домашни Миленици. 【●Квалитетна Услуга : Горди Сме На Нашите Килими Со Врвен Квалитет И Гарантираме Дека Во Текот На Целиот Процес На Дизајнирање И Производство, Квалитетот И Издржливоста На Вашиот Нов Килим Е Врвен Приоритет; Ако Откриете Дека Производот Има Проблеми Со Квалитетот И Разлики Во Големината, Бојата Итн., Контактирајте Не На Време Преку, И Ние Ќе Ви Одговориме Што Е Можно Поскоро. ✿【Опсег На Примена : Овој Модерен Внатрешен Килим Е Идеален За Дневна Соба, Спална Соба, Соба За Девојчиња, Соба За Момчиња, Студентски Дом, Расадник, Покрај Кревет, Различни Големини и Бои за Да Ги Задоволи Вашите Различни Personal Избори и Да Одговара На Западниот Декор.Топло За Време На Студените Зимски Временски Услови И Одличен Декоративен Килим За Секоја Спална Соба. ✿ ВИ ТРЕБА ЛУКСУЗЕН КИЛИМ ЗА ПОДОТ ВО ВАШАТА ДНЕВНА СОБА ? ✿ ДОЛГОТРАЈНИ : Отпорни На Абење, Не-Барака Куп. ✿●КАРАКТЕРИСТИКИ НА КИЛИМИ : ●1.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата