• Со попуст
  • Неодамнешно
ХЕМОТОНСКА Мрежа Торби За Перење Градник Торба За Перење Решетка Торба За Перење Врвка За Перење Торба За Перење Со Врвка За Влечење Со Жица За Долна Облека Торба З?

ХЕМОТОНСКА Мрежа Торби За Перење Градник Торба За Перење Решетка Торба За Перење Врвка За Перење Торба За Перење Со Врвка За Влечење Со

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Најлон Торба за перење : за издржлива и трајна употреба. Повеќето ergономски дизајн со цврста структура. Мрежести Кеси за Перење : Врвка за Влечење за безбедно чување на облеката во торба. Мрежен дизајн за течна вода. Торба за Перење градник : Специјално дизајнирана за долна облека. Може да биде и за перење палта, фармерки, јакна,. Пакетот Вклучува 1 * Професионална Торба За Перење Долна Облека, Мрежеста Торба за Перење Со Жица За Влечење За Карактеристики На Големината На Алиштата-Материјал : Најлонска Решетка За Перење Торба За Влечење. - Боја : Прикажано на сликите Мрежеста Торба за Перење. - Големина : Прибл. 26 * 29 * 1см/ 10 * 11 * 0. - Специјално дизајниран за долна облека. Може да биде и За перење палта, фармерки, јакна, итн Торба за Перење. - за трајна и трајна употреба. Повеќето ergономски дизајн со Цврста структура Торба За Перење Со Жица За Влечење. - Врвка за влечење за безбедно чување на облеката во торба. Мрежен дизајн за течна вода .Опис на стоката Мрежеста Торба За Перење Овој комплет кеси за перење ја штити вашата облека од замки и пилинг.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата