• Со попуст
  • Неодамнешно
Тупед 4 Пара Превентори За Набори За Чизми За Чевли, Заштитници За Чевли Против Брчки За Заштитници За Чевли За Воздухопловните Сили На Јордан, Стопери За Набори За ?

Тупед 4 Пара Превентори За Набори За Чизми За Чевли, Заштитници За Чевли Против Брчки За Заштитници За Чевли За Воздухопловните Сили На Јордан,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

100% Кожа ПАТЕНТИРАН ДИЗАЈН : овие заштитници за набори на чевли во похуманизиран концепт за дизајн, комбинирани практични и модни. Тие исто како штитови за да обезбедат силна поддршка на кутијата за прсти за да спречат набори. ПАКУВАЊЕ : внимателно дизајнирана модерна кутија спакувана 4 пара заштитници за набори за чевли ( Машки 7-12/Женски 5-9), 2 пара црни и 2 пара бели. Можете да ги ставите во вашите различни чевли за да ги задржат нивните форми. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : таму, вклучувајќи дупки за вентилација во форма на 36 И 14 линеарни дупки за вентилација за да ги одржувате чевлите суви и дишат, подигнатите мали ленти осигуруваат дека заштитниците остануваат цврсто заглавени во кутијата за прсти, подигнатите ознаки R и L го олеснуваат знаењето дали заштитникот се вклопува лево или десно. ВИСОК КВАЛИТЕТ : овие заштитници за набори за чевли се направени од ЈП и ТПР, што е долготрајно, може да се пере,издржливо и удобно. што ќе обезбеди одлична заштита за поддршка на кутијата за прсти и ќе ги направи чевлите во добра форма. ИСЕЧЕТЕ ЈА ГОЛЕМИНАТА СЛОБОДНО : исечете линии дизајнирани во внатрешноста на заштитникот за набори, можете да ја исечете големината според линиите за сечење за да ја направите вашата нога поудобна. ШИРОКА ПРИМЕНА : не само што можете да ги користите заштитниците за набори за чевли на вашите сосема нови чевли за да ги одржувате во добра форма, Туку и да ги користите на вашите стари чевли кои имаат набори за да им дадат нов живот, да изгледаат светли и добар изглед.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата