• Со попуст
  • Неодамнешно
Пакет-7 Осцилирачки прицврстувачи на алатката, вклучуваат 3 парчиња осцилирачки лопатки за куки за ќерамиди за покриви и сечила за гребење на гребење со лапчиња за ?

Пакет-7 Осцилирачки прицврстувачи на алатката, вклучуваат 3 парчиња осцилирачки лопатки за куки за ќерамиди за покриви и сечила за гребење

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

✔ Вклучете 3 парчиња сечила за секач на куки за кука Хемунк, идеално за сечење и кастрење на кровни ќерамиди, тепих, карбоад, асфалтни ќерамиди, тенки ПВЦ подови и др ✔ Вклучи 4 PCS мултитул -грешки на струже . System Системот за брзо ослободување на Univesal го прави компатибилен со повеќето брендови на осцилирачки мултитули на пазарот, како што се Fein Multimaster, Ryobi, Milwaukee, Chicago, Craftsman, Dewalt, Dremel, Makita, Porter Cable, Ridgid, Rockwell и повеќе. Ако нашиот триаголник Sander не може да одговара на вашиот Multi Tool, ве молиме слободно контактирајте не, ние веднаш ќе ги решиме вашите проблеми. ✔ Вклучете 3 парчиња сечила за секач на куки за кука Хемунк, идеално за сечење и кастрење на кровни ќерамиди, тепих, карбоад, асфалтни ќерамиди, тенки ПВЦ подови и др. ✔ Вклучи 4 PCS мултитул -грешки на струже . System Системот за брзо ослободување на Univesal го прави компатибилен со повеќето брендови на осцилирачки мултитули на пазарот, како што се Fein Multimaster, Ryobi, Milwaukee, Chicago, Craftsman, Dewalt, Dremel, Makita, Porter Cable, Ridgid, Rockwell и повеќе. Ако нашиот триаголник Sander не може да одговара на вашиот Multi Tool, ве молиме слободно контактирајте не, ние веднаш ќе ги решиме вашите проблеми. Универзален мултитул Систем за брзо ослободување на Хемунк осцилирачки комплет за додатоци со повеќе и повеќекратни додатоци за бројни модели на осцилирачки алатки на пазарот, како што се : Чикаго Електрик 60428 8-функција, Чикаго Електрик Про серија, Чикаго Електрик Мулти-алатка-63113, Занаетчиски 2.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата