• Со попуст
  • Неодамнешно
Јиванго Половината Пакети Медицинска Сестра Про Пакет, Медицинска Сестра Чанта За Складирање Мултифункционална Медицинска Сестра Чанта За Складирање, Практична ?

Јиванго Половината Пакети Медицинска Сестра Про Пакет, Медицинска Сестра Чанта За Складирање Мултифункционална Медицинска Сестра Чанта

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Главниот оддел со патент ги држи секојдневните најважни работи додека сте надвор на патеката или трчате Издржлив Материјал : изработен од висококвалитетен водоотпорен најлон и издржлива кожа. чантите за чување џеб за медицинска сестра се тенки, компактни и отпорни на кинење. Водоотпорна : торбата има добар водоотпорен ефект и е многу погодна за надворешна употреба, а нејзината површина не е лесно да се добие прашина и лесна за чистење. Голем капацитет : совршен комплет за нега за складирање на често користени предмети за нега како што се пенкала, маркери, ножици за завој итн. Лесен за носење : дизајнот на чантата со ремен кој може директно да се закачи преку појасот на половината на половината, а може да се закачи и на ранецот, што е погодно за носење. Спецификација : Тип : Медицинска Сестра Алатка багкантност : 1 pc Material : неткаенбојка : црна/сива големина : 25*16cm/9.29 инчи (L*W*H)нето тежина : 220g/7.76 oz Package : 1*медицинска сестра алатка bag If ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. ќе се Потрудиме да ги направиме работите соодветни за вас!.


Клучни карактеристики

Type:
nurse Tool bag
Quantity:
1 pc
Material:
nonwovens
Color:
black/gray
Size:
25*16cm/9.83*6.29inch(L*W*H)
Net weight:
220g/7.76oz
Package:
1*nurse tool bag:
If you would have any questions, please feel free to contact us. we will Try our best to make the things right for you! :

Слични производи во категоријата