• Со попуст
  • Неодамнешно
Дигитален комплет за микрометар Електронски, внатре мерење во внатрешноста на микрометрите LCD дисплеј Дебелина на wallидот Алатка за мерење со фино -прилагодување н?

Дигитален комплет за микрометар Електронски, внатре мерење во внатрешноста на микрометрите LCD дисплеј Дебелина на wallидот Алатка за мерење со

 
DEN 459.04

Количината на стоката
Това е достапна

Параметри за мерење на производот Мерениот опсег на дигиталниот микрометар е 0-25мм, а точноста е 0,001мм, што може да обезбеди точни читања. Ергономски дизајн. Дигиталниот микрометар усвојува ергономски дизајн, едноставен и удобен за ракување и не е лесно да се заморите по долгорочна употреба. ЛЦД-дисплеј со висока дефиниција. Дигиталниот микрометар усвојува LCD дисплеј со висока дефиниција, а резултатите од мерењето се јасни на прв поглед. Големиот рамка за прилагодување што се користи од дигиталниот микрометар е поудобно и побрзо за употреба и издржлив. Материјал за сонда. Сондата на дигиталниот микрометар усвојува зацементиран карбид материјал за да го направи производот повеќе отпорен на абење. Параметри за мерење на производот. Мерениот опсег на дигиталниот микрометар е 0-25мм, а точноста е 0,001мм, што може да обезбеди точни читања. Ергономски дизајн. Дигиталниот микрометар усвојува ергономски дизајн, едноставен и удобен за ракување и не е лесно да се заморите по долгорочна употреба. ЛЦД-дисплеј со висока дефиниција. Дигиталниот микрометар усвојува LCD дисплеј со висока дефиниција, а резултатите од мерењето се јасни на прв поглед. Големиот рамка за прилагодување што се користи од дигиталниот микрометар е поудобно и побрзо за употреба и издржлив. Материјал за сонда. Сондата на дигиталниот микрометар усвојува зацементиран карбид материјал за да го направи производот повеќе отпорен на абење. Спецификација : Тип на ставка : Дигитален опсег на мерење на микрометар : приближно.


Клучни карактеристики

Item Type:
Digital Micrometer 
Measuring Range:
Approx. 0 ~ 25mm / 0 ~ 1in
Accuracy:
0.001mm
How to Use:
 
1. Because the micrometer is a accuracy measuring tool, it is prevented from falling, collision, etc., and loss of accuracy during use and storage. Otherwise, you need to re-check the calibration before you can:
2. During use, it is possible to avoid exposure to dusty places, avoid sunlight, ultraviolet rays and high temperature radiation:
3. Do not put the micrometer on a magnetic object, the workpiece needs to be measured after demagnetization:
4. You can scrub the measuring surface with gasoline:
5. Operating Temperature:
0-40℃; Operating Temperature
Package List:
1 x Battery Cover Opener :
1 x Digital Micrometer :

Слични производи во категоријата