• Со попуст
  • Неодамнешно
Mobestech 100pcs Транспарентност Филм Хартија За Пакување Подароци Торби За Завиткување Подароци Смалуваат Вреќи За Завиткување Чиста Хартија За Завиткување Торби За По?

Mobestech 100pcs Транспарентност Филм Хартија За Пакување Подароци Торби За Завиткување Подароци Смалуваат Вреќи За Завиткување Чиста Хартија

 
DEN 207.20

Количината на стоката
Това е достапна

МОРСКА ОБВИВКА за СМАЛУВАЊЕ ✨термо Запечатување Лист Филм За Датотеки Лист За Визит-Картички Запечатување Листови За Идентификација Лист За Значки ПАКУВАЊЕ ХРАНА завиткајте кеси за Смалување Ги Чува работите безбедно спакувани и безбедни од гребнатини, набори и кршење. Како и луксузен изглед. СМАЛЕТЕ ЈА ОБВИВКАТА за сапун Смалете Ги Вреќите За Завиткување Ставете ги бомбите За капење или други занаети во торбата, а потоа користете фен за коса или загрејте ја рамномерно додека не се опкружи целосно. ХРАНА ЗАВРШИ ФИЛМ Ставање бомби за капење или други уметнички занаети во вреќи, а потоа користете фен за коса за да ја загреете додека не се опкружите целосно. ЗАПЕЧАТУВАЧ ЗА СМАЛУВАЊЕ на ТОПЛИНА Специјален дизајн за смалување завиткување мали прехранбени производи, бомби за капење и други предмети. МОРСКА ОБВИВКА за СМАЛУВАЊЕ ✨термо Запечатување Лист Филм За Датотеки Лист За Визит-Картички Запечатување Листови За Идентификација Лист За Значки. ПАКУВАЊЕ ХРАНА завиткајте кеси за Смалување Ги Чува работите безбедно спакувани и безбедни од гребнатини, набори и кршење. Како и луксузен изглед. СМАЛЕТЕ ЈА ОБВИВКАТА за сапун Смалете Ги Вреќите За Завиткување Ставете ги бомбите За капење или други занаети во торбата, а потоа користете фен за коса или загрејте ја рамномерно додека не се опкружи целосно. ХРАНА ЗАВРШИ ФИЛМ Ставање бомби за капење или други уметнички занаети во вреќи, а потоа користете фен за коса за да ја загреете додека не се опкружите целосно. ЗАПЕЧАТУВАЧ ЗА СМАЛУВАЊЕ на ТОПЛИНА Специјален дизајн за смалување завиткување мали прехранбени производи, бомби за капење и други предмети. Пакет Листа 100 х Смалуваат Завиткајте Кеси Карактеристики-Големина : 25х30х0 турција смалуваат кеси. - Изработен од материјал за трајна употреба вреќи за собирање топлина. - Запечатување на предметите за одржување на свежо или смалување за цел на складирање смалете ја обвивката за подароци. - Материјал : пвц сапун заврши кеси. - Ставете ги бомбите за капење или другите занаети во торбата, а потоа користете фен за коса или загрејте ја рамномерно додека не се опкружи целосно завиткајте кеси за сапун.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата