• Со попуст
  • Неодамнешно
100 парчиња слатки налепници на желка за животни | Шарена морска желка водоотпорна винил налепници за велосипеди, котелки, тетратки, мобилни телефони, итн. На кој бил?

100 парчиња слатки налепници на желка за животни | Шарена морска желка водоотпорна винил налепници за велосипеди, котелки, тетратки,

 
DEN 111.84

Количината на стоката
Това е достапна

?【Widely used】100 different patterns can satisfy your infinite visual possibilities for decorationThis cute sticker can be posted on laptops, ceramic cups, mugs, mobile phones, suitcases, computers, i Pads, Mac Books, skateboards, refrigerators, dressers, wardrobes, Wallsидови, гитари, автомобили, мотоцикли, велосипеди, итн. ? 【Висок квалитет на материјал】-Сите налепници се изработени од високо квалитетен винил ПВЦ. Тој е водоотпорен и доказ за сонце, што може да обезбеди сјај и осветленост (издржлива) на материјалот долго време. Затоа, етикетата користи лепак што не е обележување, има одлична повторливост, нема остаток по пилинг и може да се користи повторно (отстранлив). ? Слободно можете да ги прилагодите вашите предмети за да ја покажете вашата личност! Лични прилагодени предмети, неограничени изненадувања! Забележете : Овие налепници не се погодни за груби и нерамни површини. ? Сите налепници се 100% сосема нови и изработени од висококвалитетен винил ПВЦ. Налепниците со разни модели можат да бидат одлични подароци за деца, деца, млади, пријатели, семејство и други украси за DIY.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата