• Со попуст
  • Неодамнешно
Тестер за отпорност на дигитална Изолација Тестер ЗА Отпорност НА ЈАМКА РЦД Тестер За Тестирање На Инструменти ЗА Отпорност НА ОТПОРНОСТ НА РЦД Тест За Јамка Со Це?

Тестер за отпорност на дигитална Изолација Тестер ЗА Отпорност НА ЈАМКА РЦД Тестер За Тестирање На Инструменти ЗА Отпорност НА ОТПОРНОСТ

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Компактна Конструкција : тестерот за прекинувач за истекување ја интегрира најновата технологија во компактен, издржлив, едноставен за употреба и пренослив инструмент Функција : може да измери струја на сопнување, време на сопнување, отпорност на јамка и мерење на напон на линија и фреквенција на прекинувачот за истекување. Тоа е идеална алатка за електрична инспекција и одржување. Мерење на фреквенцијата : DC, 45 HZ-65 Hz. Мерење На Струја на сопнување : мерење на времето На Сопнување. Контакт мерење на напон. Мерење на отпорност на јамка. Спецификација : МЕРЕЊЕ На НАПОН На НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА : 0 V‑440 V. Спецификација : Тип На Ставка : Тестермодел За Отпорност На Дигитална Изолација : HT5910 Material : Asppurname : Детекција На Кола Батерија : 1,5 V 8 x x (Со Исклучок)Основни Параметри : Максимален Напон На Вообичаен Режим : 600vac RMSDisplay Режим : Lcd Дисплеј Избор На Опсег : Целосно Автоматско Откривање на опсегот На фреквенција : АВТОМАТСКО прикажување на опсегот : >ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА : 100mwstorage Температура : - 20 Qu - 70 Querperaporation Температура : 0 Qu - 40 Que Температура Коефициент : За Температури Пониски Од 18wstorage Или Повисоки Од 28€, Коефициентот Е НА (.


Клучни карактеристики

AC Phase Voltage measurement:
0V‑440V

Слични производи во категоријата