• Со попуст
  • Неодамнешно
Паметен Часовник За Мажи Водоотпорен Воен Тактички Спортски Часовник Фитнес Тракер Часовник Со Отчукувањата На Срцето Монитор Педометар Тракер За Спиење Компати?

Паметен Часовник За Мажи Водоотпорен Воен Тактички Спортски Часовник Фитнес Тракер Часовник Со Отчукувањата На Срцето Монитор Педометар

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

⌚●СТАНДАРД ЗА ВОЕНО ОДДЕЛЕНИЕ Q-воениот спортски часовник EIGIIS има сертификати за воено одделение 10 и може да се користи под суровите услови на животната средина, како што се отпорност на топлина 70 отпорност на студ; 120 часа отпорност на влажност, 96 часа отпорност на спреј за сол. ЕИГИИС воен тактички спортски часовник е дефинитивно погоден за вашите кратки активности и авантури на отворено. ⌚€ФИТНЕС ТРАКЕР 120 часа отпорност на влажност, 96 часа отпорност на сол спреј. ЕИГИИС воен тактички спортски часовник е дефинитивно погоден за вашите кратки активности и авантури на отворено. ⌚+ФИТНЕС ТРАКЕР И МУЛТИ СПОРТСКИ РЕЖИМИ € - како часовник за фитнес тракер, Паметниот Часовник EIGIIS поддржува 9 спортски режими за снимање на тренингот на апликацијата "Dafit". Поврзувањето НА ГПС НА вашиот паметен телефон за мерење точни податоци за активноста и гледање на вашите фитнес цели, часовникот ЗА фитнес ТРАКЕР ЕИГИИС ви помага да се прилагодите и да ја направите вашата вежба што е можно поефикасна. ⌚+МОНИТОРИНГ НА ОТЧУКУВАЊАТА НА СРЦЕТО И СЛЕДЕЊЕ НА СПИЕЊЕТО+ - паметниот часовник EIGIIS поддржува тракер за спиење, монитор за отчукувањата на срцето, крвен притисок и кислород во реално време за да добиете подобро разбирање за вашето здравје. Внимание : тоа не е медицински уред!! Оваа функција На Крвниот Притисок не може Да се користи Како Професионален Медицински Монитор За Крвен Притисок. ⌚●ВОДООТПОРЕН И ДОЛГОТРАЕН РЕЖИМ НА ПОДГОТВЕНОСТ QUE-Eigiis Smartwatch ги исполнува водоотпорните стандарди 5 ATM(50 Метри) и може да се носи додека пливате. Изградена со батерија од 400 метри која трае само 2 часа за полнење и може да се користи до 7-10 дена со време на подготвеност од 30-45 дена. ЕИГИИС е дефинитивно погоден за вашите кратки активности и авантури на отворено. ⌚€ГОЛЕМА КОМПАТИБИЛНОСТ q-Компатибилен со повеќето i OS 9.4 и погоре паметни телефони (не ЗА КОМПЈУТЕР, i Pad или таблет), поддржува i Phone, Samsung, Huawei, Xiaomi, One Plus итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата