• Со попуст
  • Неодамнешно
Yarnow Travel тоалети патувања тоалети 4 парчиња шише со шишиња тенџере со шишенце за полнење шампон шампон сапун за лосион есенцијален масла за полнење на сапуни 5ml ваку?

Yarnow Travel тоалети патувања тоалети 4 парчиња шише со шишиња тенџере со шишенце за полнење шампон шампон сапун за лосион есенцијален масла

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Костум за сапун, диспензер, шминка и шампон Шише со емулзија исто така совршено за вашиот шампон, балсам, лосион, крем, итн. Мала шише со пумпа совршено за складирање на некои од омилените креми за лосион во помал сад. Диспензерот за течна пумпа погоден за полнење со серуми, креми, лосиони, предмети за нега на кожата, навлажнувачи и други. Козметичкото шише е издржливо, пластични производи за печење и еднократно. Нема штетни хемикалии и многу безбедни за употреба. Костум за сапун, диспензер, шминка и шампон. Шише со емулзија исто така совршено за вашиот шампон, балсам, лосион, крем, итн. Мала шише со пумпа совршено за складирање на некои од омилените креми за лосион во помал сад. Диспензерот за течна пумпа погоден за полнење со серуми, креми, лосиони, предмети за нега на кожата, навлажнувачи и други. Козметичкото шише е издржливо, пластични производи за печење и еднократно. Нема штетни хемикалии и многу безбедни за употреба. Карактеристики Боја : Пинк материјал : Пластична големина : приближно.8cmpackage вклучувајќи 4 x шишиња.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата