• Со попуст
  • Неодамнешно
Про Одделение Електрични Гитара Кабел 10ft / 3m-Универзално Компатибилен Инструмент Кабел/Гитара Кабел/Засилувач Кабел За Електрична Гитара-Гитара Засилувач Кабел З?

Про Одделение Електрични Гитара Кабел 10ft / 3m-Универзално Компатибилен Инструмент Кабел/Гитара Кабел/Засилувач Кабел За Електрична Гитара-Гитара

 
DEN 319.20

Количината на стоката
Това е достапна

? ИГРАЊЕ БЕЗ СТРЕС ЗА вас-ЗА разлика од некои евтини кабли за електрична гитара и кабли пронајдени на интернет, Вашиот Гитарски Кабел" Без Бик " 1/4 " нуди ПРОФЕСИОНАЛЕН КВАЛИТЕТ на ЗВУКОТ Наместо да се грижите дали вашиот тон ќе биде исфрлен преку слаба спроводливост, наместо тоа, фокусирајте се на правење музика. ? ЕДЕН 1/4 " ИНСТРУМЕНТ КАБЕЛ ЗА СИТЕ ВАШИ ОПРЕМА! Овие кабли за инструменти одговараат на се со Приклучок од 1/4 инчи-користете го како кабел за засилувач на гитара, кабел за електрична гитара, кабел за бас, кабел за акустична гитара, олово за тастатура, кабел за мешање итн. ?? ПОСЛЕДНИОТ КАБЕЛ ЗА ГИТАРА ШТО ТРЕБА ДА ГО КУПИТЕ! "Без Бик" дали сте покриени СО ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА против производствени дефекти. Ако некогаш се скрши, добро си. Ние сме само ова уверени поради ВИСОКИОТ КВАЛИТЕТ НА ГРАДБА на овој кабел за гитара со плетенка. ?? ЌЕ БИДЕТЕ СРЕЌНИ НАД МЕСЕЧИНАТА додека добивате професионален квалитет на градба. Стресот го тестиравме овој кабел за засилувач на електрична гитара на турнеи итн и НЕГОВАТА ЦВРСТА, ЦВРСТА КОНСТРУКЦИЈА значи дека нема да ве изневери.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата