• Со попуст
  • Неодамнешно
Крпи за Кујнски Садови За Миење Садови Крпа За Чистење, Кујнски Крпи Повеќенаменски Крпи Од Неткаен Материјал Бришење Иш Крпи За Кујнски Садови Неткаени Крпи За Ку?

Крпи за Кујнски Садови За Миење Садови Крпа За Чистење, Кујнски Крпи Повеќенаменски Крпи Од Неткаен Материјал Бришење Иш Крпи За

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА за ЧИСТЕЊЕ : Неткаеното Бришење Со Крпа За Садови Е Идеално За чистење, бришење, чистење или бришење прашина, овие крпи за чистење може да се користат буквално насекаде во вашиот дом Многу разноврсна и лесна за употреба, овие практични марамчиња се задолжителни работи за домаќинството. ВИСОКО АБСОРБЕНТА : Крпи За Садови За Чистење За Повеќекратна Употреба За Кујна за разлика од обичните кујнски крпи, овие кујнски крпи за перење се импресивно апсорбирачки. Апсорбирајќи го еквивалентот до 2 пати обична хартиена крпа, овие марамчиња ќе заштедат сериозни пари на долг рок. ЕДНОКРАТНО : можете лесно да ги користите овие марамчиња за прашина со едноставно ставање во машината за перење. Исто така погодни за миење раце, овие марамчиња за повеќекратна употреба ќе се појават без ленти и влакна при секое перење. Самостојни Крпи За Садови За Миење Садови : може да се исечете во различна големина според вашата потреба. Сува и влажна употреба се прифатливи. Меко и перено, погодно за чистење на хигиената. ШИРОКО КОРИСТЕНИ Крпи За Садови За Крпи За Кујнски Садови : Крпи За Садови За Кујнски Крпи За Садови Совршени За сите видови Прибор, сад, Подови, Апарати за Домаќинство,Плочки, кожени чевли и така натаму. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КРПА за ЧИСТЕЊЕ : Неткаеното Бришење Со Крпа За Садови Е Идеално За чистење, бришење, чистење или бришење прашина, овие крпи за чистење може да се користат буквално насекаде во вашиот дом. Многу разноврсна и лесна за употреба, овие практични марамчиња се задолжителни работи за домаќинството. ВИСОКО АБСОРБЕНТА : Крпи За Садови За Чистење За Повеќекратна Употреба За Кујна за разлика од обичните кујнски крпи, овие кујнски крпи за перење се импресивно апсорбирачки. Апсорбирајќи го еквивалентот до 2 пати обична хартиена крпа, овие марамчиња ќе заштедат сериозни пари на долг рок. ЕДНОКРАТНО : можете лесно да ги користите овие марамчиња за прашина со едноставно ставање во машината за перење. Исто така погодни за миење раце, овие марамчиња за повеќекратна употреба ќе се појават без ленти и влакна при секое перење. Самостојни Крпи За Садови За Миење Садови : може да се исечете во различна големина според вашата потреба. Сува и влажна употреба се прифатливи. Меко и перено, погодно за чистење на хигиената. ШИРОКО КОРИСТЕНИ Крпи За Садови За Крпи За Кујнски Садови : Крпи За Садови За Кујнски Крпи За Садови Совршени За сите видови Прибор, сад, Подови, Апарати за Домаќинство,Плочки, кожени чевли и така натаму. Карактеристики : 1.ПОВЕЌЕНАМЕНСКО : Неткаеното Бришење На Крпа за Садови Е Идеално За чистење, бришење, чистење или бришење прашина, овие крпи за чистење може да се користат буквално насекаде во вашиот дом.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата