• Со попуст
  • Неодамнешно
Смешен знак на врата за игри, висина, гроздобер гејм -пакет дрвена висечка знак декор, шарени додатоци за подароци за гејмер за игротека/соба за игри/момчиња спална ?

Смешен знак на врата за игри, висина, гроздобер гејм -пакет дрвена висечка знак декор, шарени додатоци за подароци за гејмер

 
DEN 207.84

Количината на стоката
Това е достапна

Големина : Секоја висечка wallидна уметност знак Декор Големината е приближно : 9x 6,7 x 0,2 инчи Зачудувачки и смешен дизајн : знаците за игри за гејмерите се направени во форма на контролор на игри и се прикажани со излитениот стил, кои се привлечни и значајни додека ги потсетуваат луѓето да не ве мачат, тие ќе бидат убави и корисни украси за луѓето Кој сака игри. Лесно за инсталирање : Wallидот на wallидот на плакетата што виси дома е погодно за да се дружите со компатибилното јаже (доаѓа со 2 јажиња за ваша удобна замена), не се потребни други алатки. Материјали : Декоративното знак за виси од дрво е изработен од квалитетен дрвен материјал, доаѓа без мирис и не е лесно да се раскине или да се скрши, здрав за долгорочна употреба. Смешен знак за врата за игри, виси, шарени додатоци за подароци за гејмер за игротека/соба за игри/момчиња спална соба/детска соба. Големина : Секоја висечка wallидна уметност знак Декор Големината е приближно : 9x 6,7 x 0,2 инчи. Зачудувачки и смешен дизајн : знаците за игри за гејмерите се направени во форма на контролор на игри и се прикажани со излитениот стил, кои се привлечни и значајни додека ги потсетуваат луѓето да не ве мачат, тие ќе бидат убави и корисни украси за луѓето Кој сака игри.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата