• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за прибор за кујнски прибор countertop drinting choptkytk kage cage двојно слој плоча за сушење решетката корпа за прибор за јадење caddy drienge сад за контејнери за лажици вилушки ?

Држач за прибор за кујнски прибор countertop drinting choptkytk kage cage двојно слој плоча за сушење решетката корпа за прибор

 
DEN 1068.80

Количината на стоката
Това е достапна

Држач за кујнски прибор countertop, дренажа на кафез, кафез за сушење плоча за сушење корпа за јадење, кутија за садови за садови, за лажици вилушки стапчиња за јадење Направено од врвен материјал, издржлив за долгорочно користење, давајќи ви прекрасно искуство со употреба. Современиот изглед добро се меша со повеќето модерен стил на дизајн, кој е декоративен. Држачот на стапчиња за јадење е изработен од ABS материјал, кој е издржлив за употреба. Совршено за држење лажица, вилушка, ножеви, сребрени производи, прибор за јадење и сламки. Совршен држач за складирање на стапчиња за кујнски прибор за јадење за да ги решите неуредните проблеми во вашата кујна. Држач за кујнски прибор countertop, дренажа на кафез, кафез за сушење плоча за сушење корпа за јадење, кутија за садови за садови, за лажици вилушки стапчиња за јадење. Направено од врвен материјал, издржлив за долгорочно користење, давајќи ви прекрасно искуство со употреба. Современиот изглед добро се меша со повеќето модерен стил на дизајн, кој е декоративен. Држачот на стапчиња за јадење е изработен од ABS материјал, кој е издржлив за употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата