• Со попуст
  • Неодамнешно
Doitool 1pc заварување маска аспиратор за заварување на вратот на вратот за заварување за заварување на штит за заштита на капакот, шал, работна капа, удобно капа порток?

Doitool 1pc заварување маска аспиратор за заварување на вратот на вратот за заварување за заварување на штит за заштита на капакот,

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Синтетички материјал Направени во САД или увезени. Работна капа за заварување- исто така може да биде покритие за заварувачот додека работите. Заштита на вратот за заварување- Префериран материјал ,, сигурен и доверлив. Удобно аспиратор за заварување- може ефикасно заварување на згура и други предмети на површината или изгорената површина. Заварување на визирот- усвоен материјал за супериорен квалитет, ќе ви служи за многу години што доаѓаат. Заштитник на заварување. Работна капа за заварување- изработена од материјали и безбедно за време на употреба. Список на пакети 1 x Карактеристики на шал -материјал : капа за заварувач на кукавици -боја : шлемот за заварување со кожа од портокал -големина : 40.72x12 аспиратор за заварување на кожа. -Пролериран материјал ,, сигурен и доверлив капа за заварувач на заварувачот. -Почек на примена, може да биде навистина корисен и заштитен капа за работа за заварување. Материјал за животната средина, силен и капа за заштита на заварувачот отпорен на абење. -Лесниот дизајн во голема мерка го намалува товарот на вратот и рамената удобно заварување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата