• Со попуст
  • Неодамнешно
IRFORA Мултифункционално детектор на електромагнетно зрачење детектор на електрично поле Тестер за интензитет на интензитет на магнетско поле за тестирање на интен?

IRFORA Мултифункционално детектор на електромагнетно зрачење детектор на електрично поле Тестер за интензитет на интензитет на магнетско поле

 
DEN 487.20

Количината на стоката
Това е достапна

Компактен, лесен и преносен, со вграден чип со висока точност, практично е и сигурен за употреба Со голем екран во боја со чиста дефиниција и голем, шарен дизајн на фонтови, лесно може да се справи со слабо и светли околини за да ви даде поудобно искуство. Три параметри се откриваат истовремено, брзо откривање на интензитет на RF, интензитет на електрично поле и интензитет на магнетно поле, а податоците се прикажани на истиот интерфејс и ќе укаже дали трите податоци ги надминуваат критериумите. Опремена со тековната функција за оценување на нивото на зрачење, 3 различни бои одговараат на различни нивоа на тековно зрачење, овозможувајќи поточно и графичко разбирање на тековната околина. Постои функција за аларм за звук, каде што зуи звучи аларм кога се откриваат податоци што го надминуваат стандардот и има копче за нем за да го исклучите звукот. Компактен, лесен и преносен, со вграден чип со висока точност, практично е и сигурен за употреба. Со голем екран во боја со чиста дефиниција и голем, шарен дизајн на фонтови, лесно може да се справи со слабо и светли околини за да ви даде поудобно искуство. Три параметри се откриваат истовремено, брзо откривање на интензитет на RF, интензитет на електрично поле и интензитет на магнетно поле, а податоците се прикажани на истиот интерфејс и ќе укаже дали трите податоци ги надминуваат критериумите. Опремена со тековната функција за оценување на нивото на зрачење, 3 различни бои одговараат на различни нивоа на тековно зрачење, овозможувајќи поточно и графичко разбирање на тековната околина. Постои функција за аларм за звук, каде што зуи звучи аларм кога се откриваат податоци што го надминуваат стандардот и има копче за нем за да го исклучите звукот. This electromagnetic radiation detector is compact, lightweight and portable, with a large, clear-definition color screen and large, colorful font design, three parameters are detected simultaneously, fast detection of RF intensity, electric field intensity, and magnetic field intensity, and the Податоците се прикажани на истиот интерфејс и ќе укаже дали трите податоци ги надминуваат критериумите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата