• Со попуст
  • Неодамнешно
USB Вентилатор Гувернер Модул, Истовремено Прилагодување 24 Навивачи Индикатор Светлина Вентилатор Гувернер, Вентилатор Гувернер Модул За Прилагодување На Брзинат?

USB Вентилатор Гувернер Модул, Истовремено Прилагодување 24 Навивачи Индикатор Светлина Вентилатор Гувернер, Вентилатор Гувернер

 
DEN 85.60

Количината на стоката
Това е достапна

Практично Индикаторско Светло : мини USB контролорот на вентилаторот има индикаторско светло за напојување и работно индикаторско светло, што е попогодно за набудување при употреба Опсег На Модулација На Фреквенција : режимот за контрола на брзината е 0-100% PWM, а фреквенцијата е прилагодлива ОД 2 K‑50 KHZ. Повеќенаменски : USB контролорот за брзина НА вентилаторот може да се користи за прилагодување на брзината на вентилаторот, прилагодување на јачината на звукот на воздухот, помош за вентилација и дисипација на топлина итн. Истовремено Прилагодување На Брзината : ГУВЕРНЕРОТ НА USB вентилаторот може да прилагоди 24 вентилатори истовремено преку едно копче, со ефикасност на прилагодување со голема брзина. Лесен за Употреба : модулот на гувернерот На Вентилаторот е лесен за употреба, едноставен за инсталирање, не може да се користат комплицирани процедури, инсталација. Спецификација : Тип На Ставка : USB Вентилатор Гувернер Материјал : Пластичен Модел : FC-D012-P007 Влезен Интерфејс За Напојување : Мини USB Струја На Напојување : 2a Напон На Напојување : 5v Порта За Ожичување На Вентилаторот : 4pin 2,0 mm Пински Интерфејс За Инсталација Дијаметар На Дупката За Фиксирање : 3,2 mm x 4 Дупки Список На Пакети : 1 x Usb Вентилатор Гувернер.


Клучни карактеристики

Item Type:
USB Fan Governor
Material:
Plastic
Model:
FC-D012-P007
Power Input Interface:
Mini USB
Power Supply Current:
2A
Power Supply Voltage:
5V
Fan Wiring Port:
4pin 2.0mm Pin Interface
Installation Fixing Hole Diameter:
3.2mm x 4 Holes
Package List:
1 x USB Fan Governor:

Слични производи во категоријата