• Со попуст
  • Неодамнешно
Предиво Запечатена Корпа За Складирање Зрна Со Крцкави Зрна Контејнери За Складирање Во Кујна Корпа За Складирање Ориз Пренослива Кутија За Складирање Голем Орга?

Предиво Запечатена Корпа За Складирање Зрна Со Крцкави Зрна Контејнери За Складирање Во Кујна Корпа За Складирање Ориз Пренослива Кутија

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

ПЕТ, ТПР КОНТЕЈНЕРИ за СКЛАДИРАЊЕ ЖИТНИ култури Безбедна и за деца и за возрасни, оваа кутија за зачувување ќе ви обезбеди да уживате во вкусен оброк секој ден. КУЈНСКИ КАНИСТРИ за СКЛАДИРАЊЕ Изработена со квалитетни материјали и еднократно, оваа кутија за зачувување е едноставна во дизајнот, но практична во употреба. ЖИТО ДИСПЕНЗЕРОТ Контејнерот за Зачувување На Храната може ефикасно да мириса на храна, а храната може да се чува некое време. ШЕЌЕР КОНТЕЈНЕР оваа кутија за зачувување може да биде опција и за вашите пријатели и тие ќе ја сакаат. Не само што е лесно да се затвори, туку и поголема затегнатост на воздухот. РЕЗЕРВОАР ЗА СКЛАДИРАЊЕ жито Овие поостри кутии може да бидат за чување додатоци на храна за бебиња, грав, прашоци и многу повеќе. Пакет Листа 1 х зачувување Кутија Карактеристики-Забелешка : отпорност На Замрзнување-20°C зеленчук кутија. - Материјал : ПЕТ, тпр еднократно кутија за храна-Големина : 18, 40Х9, 10Х9, 10см/7, 23х3, 58Х3 кутија за зачувување отпорна на абење. - Боја : сад За зачувување На Златни зачини - Оваа кутија за овошје е училишта, канцеларии, фабрики, домови и надворешна употреба. Транспарентниот дизајн го олеснува прегледувањето на содржината на секоја кутија без да ги отворите контејнерите за складирање житни култури. - Безбедно и за деца и за возрасни, оваа кутија за зачувување ќе обезбеди да уживате во вкусен оброк секој ден кутија за зачувување на кампување. - Оваа кутија за зачувување може да биде опција и за вашите пријатели и тие ќе ја сакаат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата