• Со попуст
  • Неодамнешно
IULJH 12 Парчиња/Постави Сјај 3d Ѕид Налепница Соба Дома Декорација Дневна Соба Свадба Декор Уметност Налепници Налепници

IULJH 12 Парчиња/Постави Сјај 3d Ѕид Налепница Соба Дома Декорација Дневна Соба Свадба Декор Уметност Налепници Налепници

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Може да се постави на отворено/градина/балкон Направен е од филм кој не се плаши од ветер и дожд и не ја менува бојата долго време. Може да се користи за украсување на домот, приказ на излог, свадбена соба итн. Одличен подарок за себе и за пријателите. Обликот е убав и го покажува вашиот вкус, правејќи го ѕидот убав и. Може да се постави на отворено/градина/балкон. направен е од филм кој не се плаши од ветер и дожд и не ја менува бојата долго време.Може да се користи за украсување на домот, приказ на излог, свадбена соба итн.Одличен подарок за себе и за пријателите.Обликот е убав и го покажува вашиот вкус, правејќи го ѕидот убав и .Спецификација : Материјал : Пвц Големина : 11СМ / 8СМ / 6,5 См Боја : Злато/Сребро/Блупакет содржи : 2 парчиња*11СМ / 2 парчиња*8СМ / 8 парчиња*6,5 см (со вискоза без магнет)навестување : 1. Поради различни монитори и различно осветлување на фотографијата, може да има мала разлика во бојата помеѓу вистинскиот објект и фотографијата. Ве молиме разберете дека гарантираме дека стилот е ист како и сликата. Големината се мери рачно, може да има грешка од 2-5 см, што не влијае на употребата, ве молиме бидете внимателни.


Клучни карактеристики

Material :
PVC
Size:
11CM / 8CM / 6.5CM
Color:
Gold/Silver/Blue
Package contains:
2pcs*11CM / 2pcs*8CM / 8pcs*6.5CM
(with viscose without magnet):
hint:
1. Due to different monitors and different photo lighting, there may be slight color difference between the real object and the photo. Please understand that we guarantee the style is the same as the picture.:
2. The size is measured manually, there may be a 2-5cm error, which does not affect the use, please be careful.:
3. Only the main products are sold, and no other accessories are sold.:
After receiving the package, please check the package and product carefully. If you receive a defective item or have any issues, please contact us via email to resolve the issue. We will reply as soon as possible and try our best to meet your needs. :

Слични производи во категоријата