• Со попуст
  • Неодамнешно
Светла За Запирање На висока Монтажа Целосно ЗАДНО ЛЕД 3-То Трето Светло За Опашката на Сопирачките за 04-07 Буик Рение, 02-09 Шевролет Трејлблазер, Пратеникот НА ГМЦ Го ?

Светла За Запирање На висока Монтажа Целосно ЗАДНО ЛЕД 3-То Трето Светло За Опашката на Сопирачките за 04-07 Буик Рение, 02-09

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

За : 2004-2007 Буик Рение ;2002-2009 Шевролет Траилблазер ;2002-2009 Гмц Пратеник Исклучува КСУВ ;2002-2006 Гмц Пратеник XL; 2003-2008 Исузу Асцендер ;2002-2004 Олдсмобил Бравада;2005-2009 saab 9-7x € Висок Квалитет : Led Трети Сопирачки Светилки Опашка Светла Собранието 100% Сосема Нов И Висок Квалитет!имаат издржливи поликарбонатни леќи со слободна форма на рефлектори и можат да се користат со проѕирни леќи или сопствени леќи за чад. (Друштво За Автомобилска индустрија) И Д. (Оддел за Транспорт) Одобрени за Да Се Обезбеди Квалитет и Опрема. ● Супериорна Стабилност На Осветлување : Супер Светлите LED светла Се Споредуваат со ОЕМ Халогенот, кога се осветлуваат, светлите Led Диоди (Диоди Што Емитуваат Светлина) се осветлуваат и сјаат до десет пати посветли од стандардните светилки и долг животен век. ● Уникатен Дизајн : Операција За Играње со приклучок, Користи Постоечки Дупки за Завртки за Инсталација.Кога сопирачката не е притисната, интегрираното товарно светло (доколку е опремено) дава многу бело светло за да ја видите вашата опрема во креветот на камионот.Заштеда на енергија,мала потрошувачка на енергија и ниска температура. ● Пакет Вклучувајќи : 1* ЛЕД трето светло за опашката на сопирачката. Спецификација : Квалитет : С. (Друштво За Автомобилска Индустрија) И Д. (Оддел За Транспорт) Одобрени За Да Се Обезбеди Квалитет И Монтажа Инсталација : Користи Постоечки Дупки За Завртки За Дизајн На Инсталација : LED третото светло за сопирачките има издржлива поликарбонатна леќа со рефлектор во слободна форма и достапна Или Со Проѕирна леќа или Со Прилагодена Пушена леќа.


Клучни карактеристики

Quality:
S.A.E. (Society of Automotive) and D.O.T. (Department of Transportation) Approved to Ensure the Quality and Fitment
Installation:
Uses Existing Bolt Holes for Installation
Design:
The LED third brake light has a durable polycarbonate lens with free form reflector, and available with either the Clear lens or custom Smoked lens.
Feature:
-100% Brand New and High Quality!Low Power Consumption.Energe saving,Low Power Consumption and Low Temperature.:
-Super Bright LED lights Compare to the OEM Halogen.:
-Plug-n-Play Operation,Uses Existing Bolt Holes for Installation.:
-High Luminous Efficiency with High Brightness Light Outputlong Lifespan,Superior Illumination Stability.:
Note:
-We are highly recommended to use hand screwer tool for the installation. Electronic tool are easily screwing too tight and case cracked.:
-Please make sure this is the correct application type of bulb before placing order:
-Prior to installation please verify the following:
a. Inspect back circuit board and wire connections:
b. Verify circuit board is protected from exposed metal and wires when installing in the vehicle:
-Professional Installation is Highly Recommended.Installation Instruction is NOT Included:

Слични производи во категоријата