• Со попуст
  • Неодамнешно
Универзална Bluetooth Мобилен Телефон Игра Контролер-Компатибилен Со Android И iPhone Apple Arcade Mfi Игри-Gamepad Џојстик Контрола за Пареа, MacOS, Windows, PS3, PS4, Прекинувач, НЕ-Bluetooth КОМПЈУТ?

Универзална Bluetooth Мобилен Телефон Игра Контролер-Компатибилен Со Android И iPhone Apple Arcade Mfi Игри-Gamepad Џојстик Контрола

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

? Bluetooth контролер за android, компатибилен со мејнстрим брендови Како Што Се Samsung и Xiaomi, погоден за мобилни телефони, таблети, ТВ кутии, VR, итн(Се препорачува да се користи Режимот Х-влез бт). ? Контролер за мобилни игри за iphone и ipad,компатибилен со i OS 13.1 и погоре, контролорот на телефонот работи со mfi игри од i Phone X до 13 Pro Max, исто така работи со APPLE TV и Mac. ? Контролорот на играта е компатибилен со Компјутерски Прозорци, Прекинувач, PS3, автоматско препознавање, поврзување и играње. ? Капацитетот на батеријата е надграден на 600m Ah, што може да се користи континуирано повеќе од 15 часа и во мирување 30 дена. Додатоците вклучуваат држач за рачка, поддршка за 5,5 до 6,7-инчни телефони на екранот и поддршка за двојни вибрации. ? Додатоците вклучуваат USB 2.4 G приемник, контролер за автоматско совпаѓање, погоден за Pc Windows и android tv кутија, обезбедуваат функција за безжичен контролер, особено за уреди без бт, стандардно Во Режим На X-влез. ?Ако имате какви било прашања за употреба, можете да оставите порака вклучена во секое време, ние ќе одговориме што е можно поскоро. МОЖЕТЕ исто така да ги проверите ЧПП НА тековната веб-страница на производот (Кориснички Водич PDF) или да ви испратиме е-пошта со брз почеток, затоа внимавајте. Безжичен Контролер Двоен Режим за i OS И Android Универзална врска за прв пат, се препорачува Да го префрлите Bluetooth во режим на безжичен Контролер, кој е погоден за i OS & Android. Упатството за употреба обезбедено со производот го обезбеди методот на употреба. За Јаболко Аркада Мфи И Облак Игри 1. Како Што Се Влијанието На Геншин, мобилен треска, apex mobile, XCloud Gaming, Врска Со Пареа, итн. PUBG Mobile не е поддржан, или кога ќе се најде подобра апликација за виртуелно копче што поддржува i OS.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата