• Со попуст
  • Неодамнешно
Рачна Алатка За Извлекување Плевел, Рачна Алатка За Плевене За Градина, Градинарски Алат За Градинарство, Алатка За Отстранување Плевел И Трансплантација На Обраб?

Рачна Алатка За Извлекување Плевел, Рачна Алатка За Плевене За Градина, Градинарски Алат За Градинарство, Алатка За Отстранување Плевел

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

Големина : градинарски алат големината на извлекувачот на плевелот е 29 см/11,4 инчи Светло жолта боја секогаш лесно се забележува во градината. Дизајнот на висечката дупка е за практично складирање. Материјал : нашата рачна алатка за плевел е изработена од алуминиумска легура, издржлива и цврста, не е лесно да се скрши или деформира, отпорна на ' рѓа, рачката не се лизга, чисто Ја пресекува цврстата трева. Largeономски дизајн : Голема ergономска рачка со гумен одмор на дланките и контурирани рачки на прстите го намалуваат заморот на рацете и зглобот. Идеално решение за градинари кои имаат потешкотии да држат алатки со мали или тесни рачки. Широко Користена : рачката има цел дизајн, одлично одговара за градинари кои имаат потешкотии да држат алатки со мали или тесни рачки, а исто така многу го олеснуваат плевењето на корените, овозможуваат лесно движење на зглобот и го намалуваат заморот на рацете додека работите. Совршен подарок : оваа внатрешна и надворешна градинарска алатка е совршен подарок за мажи, жени градинари или деца, тие секогаш сакаат да подадат рака за помош во градината. Карактеристики На Производот : . Отстранувањето на градинарскиот плевел е направено од легура на алуминиум, издржлив и цврст, не е лесно да се скрши или деформира, отпорен на ' рѓа, едноделни потпори на алуминиумско вратило на земја, може лесно да се справи со глуварчињата и другите плевели додека ја напушта околната фабрика па, практична алатка за градинарство!.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата