• Со попуст
  • Неодамнешно
ATOTO CA-AEC01 Автомобил Засилувач Компатибилен СО A6G2A7PFS02 7inch Двоен-DIN Андроид Автомобил Стерео, безжичен CarPlay &засилувач; Безжичен Android Авто, 2G+32G; 4 Канал, 400 Вати Макс Моќ, К?

ATOTO CA-AEC01 Автомобил Засилувач Компатибилен СО A6G2A7PFS02 7inch Двоен-DIN Андроид Автомобил Стерео, безжичен CarPlay &засилувач;

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

●Оваа Единица За Глава На Андроид Прави Многу ● Со Рака Кортекс А55 8-Јадро или преземете мапи На А6 ПФ и добијте насоки офлајн (вграден ГПС) Остварете повици, испраќајте/примајте смс, слушајте музика/подкасти Во Карплеј или Андроид Автоматски додека се фокусирате на возење. Апликациите и содржините што не се поддржани Од Car Play или Android Auto може да се прикажат На A6 PF со Mirror Link. ●Одлично Гледање, Контроли На Воланот (2) Компензиран Волумен На Брзина, автоматско прилагодување на јачината на звукот како што се менува брзината, за прилагодување на бучавата од патот и ветерот; (3) 36-БЕНД ЕК, овозможувајќи длабоко прилагодување дури и за најсофистицираните уши. Вградениот макс. 4*45 W или преземете мапи На A6 PF и добијте насоки офлајн (вграден GPS). Остварете повици, испраќајте/примајте смс, слушајте музика/подкасти Во Карплеј или Андроид Автоматски додека се фокусирате на возење. Апликациите и содржините што не се поддржани Од Car Play или Android Auto може да се прикажат На A6 PF со Mirror Link. ●Одлично Гледање, Контроли На Воланот (2) Компензиран Волумен На Брзина, автоматско прилагодување на јачината на звукот како што се менува брзината, за прилагодување на бучавата од патот и ветерот; (3) 36-БЕНД ЕК, овозможувајќи длабоко прилагодување дури и за најсофистицираните уши.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата