• Со попуст
  • Неодамнешно
BESPORTBLE Ретро Врата Стоп Автомобил Вратата Браник Автомобил Врата Заштитник Гроздобер Декор Тешки Врата Запре Гумени Врата Заштитник Антички Вратата Браник Портат?

BESPORTBLE Ретро Врата Стоп Автомобил Вратата Браник Автомобил Врата Заштитник Гроздобер Декор Тешки Врата Запре Гумени Врата Заштитник

 
DEN 149.28

Количината на стоката
Това е достапна

Ретро Затворач На Вратите : Заштитете ги ѕидовите и вратите : меките гумени врвови ефикасно го ублажуваат звукот на трескање на вратите Заштитник На Рачката на вратата : Лесен за инсталирање, лесен за употреба. Тоа ви заштедува време и е многу погодно. Држач за Гумена Врата : мазното дно го штити вашиот под за да не мора да се грижите дали вашиот под ќе се изгреба. Држач за Челична Врата : материјалот од легура На Цинк, и не е лесен за деформација, може да биде за некое време, поголема заштита и безбедност на животната средина. Флексибилни Запирања На Вратите : затворачите на Вратите се дизајнирани да спречат оштетување на вратите и ѕидовите и да создадат топол дом за вашето семејство. Ретро Затворач На Вратите : Заштитете ги ѕидовите и вратите : меките гумени врвови ефикасно го ублажуваат звукот на трескање на вратите. Заштитник На Рачката на вратата : Лесен за инсталирање, лесен за употреба. Тоа ви заштедува време и е многу погодно. Држач за Гумена Врата : мазното дно го штити вашиот под за да не мора да се грижите дали вашиот под ќе се изгреба. Држач за Челична Врата : материјалот од легура На Цинк, и не е лесен за деформација, може да биде за некое време, поголема заштита и безбедност на животната средина. Флексибилни Запирања На Вратите : затворачите на Вратите се дизајнирани да спречат оштетување на вратите и ѕидовите и да создадат топол дом за вашето семејство. Список на пакети 1 х карактеристики на затворачот на вратите-Големина : 3, 70Х2, 00Х8, 00см/1, 45Х0, 79Х3 затворач на вратата од леано железо. - Затворачите на вратите се дизајнирани да спречат оштетување на вратите и ѕидовите и да создадат топол дом за Вашиот Семеен Држач За Улов На Вратата Против судир. - Боја : Како што Е Прикажано флексибилни запирања на вратите-Заштитете ги ѕидовите и вратите : меките гумени врвови ефикасно го ублажуваат звукот на трескање на вратите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата