• Со попуст
  • Неодамнешно
Wonoos целосна тело за породилно перница Ц во облик на бременост Перница со патент со одвојување на патенти за одвојување/медицинска помош и перница за поддршка на до?

Wonoos целосна тело за породилно перница Ц во облик на бременост Перница со патент со одвојување на патенти за одвојување/медицинска помош и

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Jerseyерси, полиестер, кадифе Висококвалитетни материјали : Ова уникатно бионичко полиетиленско полнење без мириса на перница за бременост на целото тело, обезбедува утеха за спиење и ја задржува мелеста за подобри перформанси и подолга употреба како перница за момчиња, што е екстра мека и со голема густина. Мултифункционална перница за породилно : Флексибилната форма е прилагодлива кога читате, гледате телевизија/филм, играте игри или хранење за бебиња. Можете да го преклопите во клин перница што ви помага да се опуштите и да ја издигнете ногата за да ја подобрите циркулацијата на крвта. Олеснувањето на отокот на бременоста е толку важно за бремените жени. Совршена практична изведба : Долгорочно олеснување на болката со уникатна перница за полнење со полиестер. Кој се враќа по секоја употреба. Бесплатната отстранлива луксузна кадифена перница е супер мека, а машината што се мие на 40 ° C. Внатрешниот Zip ви овозможува да го отстраните полнењето за да добиете совршено ниво на мекост/цврстина. Поддршка за перница за удобност C форма : целата удобност и вкупните перници на телото. Димензија : 150х80см. Преголемата перница во форма Ц за бремени жени е доволно долга за да се истегнете и да го поддржувате вашето тело. Внатрешните облини на контурите додека ги усогласуваат колковите за неутрално позиционирање на зглобовите. Гаранција за задоволство : Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не во ова време. Ние ќе ви обезбедиме најдобра услуга по продажбата, ќе одговориме со 24 часа. Jerseyерси, полиестер, кадифе. Висококвалитетни материјали : Ова уникатно бионичко полиетиленско полнење без мириса на перница за бременост на целото тело, обезбедува утеха за спиење и ја задржува мелеста за подобри перформанси и подолга употреба како перница за момчиња, што е екстра мека и со голема густина. Мултифункционална перница за породилно : Флексибилната форма е прилагодлива кога читате, гледате телевизија/филм, играте игри или хранење за бебиња. Можете да го преклопите во клин перница што ви помага да се опуштите и да ја издигнете ногата за да ја подобрите циркулацијата на крвта. Олеснувањето на отокот на бременоста е толку важно за бремените жени. Совршена практична изведба : Долгорочно олеснување на болката со уникатна перница за полнење со полиестер. Кој се враќа по секоја употреба. Бесплатната отстранлива луксузна кадифена перница е супер мека, а машината што се мие на 40 ° C. Внатрешниот Zip ви овозможува да го отстраните полнењето за да добиете совршено ниво на мекост/цврстина. Поддршка за перница за удобност C форма : целата удобност и вкупните перници на телото. Димензија : 150х80см.


Клучни карактеристики

Size:
C-shaped maternity pillow
Outer cover Pillow fabric:
A/Crystal velvet, B/Crystal velvet, C/Crystal velvet, D/Cotton, E/Cotton,
Inner liner:
high quality non-woven fabric
Filling:
pure 7D PP 100% polyester
Color:
A,B,C,D,E,
Dimension:
150x80CM.
Pillow height:
15.1-20cm
Weight:
2.9kg
Product size:
40x30x15cm
Special point:
removable wash
Suitable for use:
spring summer autumn and winter
Package Included:
1* Maternity Pillow C Shape:

Слични производи во категоријата