• Со попуст
  • Неодамнешно
Носителите кабилок Празник Форма Вечера Торбички Машина Материјали Божиќ Чувствува Прибор За Јадење Маса Стил Божиќ За Снегулка Ѕвезда Дома Џеб Покрие Декор Јаде?

Носителите кабилок Празник Форма Вечера Торбички Машина Материјали Божиќ Чувствува Прибор За Јадење Маса Стил Божиќ За Снегулка Ѕвезда Дома

 
DEN 1056.00

Количината на стоката
Това е достапна

неткаени ткаенини БОЖИЌНА ТОРБА ЗА ПОДАРОЦИКористејќи материјали од висока класа, тие се безбедни и можат да се користат со доверба. БОЖИЌ ПАРТИЈА ДЕКОРМала големина, пренослив и погоден за декорација на маса за Време На Божиќ. БОЖИЌ НОЖ ВИЛУШКА ПОКРИТИЕПогоден За божиќна забава, новогодишна забава, карневал, празнична прослава, забава за танцување, забавна забава итн. БОЖИЌНА ТОРБА за САДОВИтие помагаат да се зголеми божиќната атмосфера и да се остават уникатни Божиќни спомени за вашето семејство и деца. ТОРБА ЗА ДРЖАЧ за РАМНИ САДОВИСовршени држачи За Божиќни вечери, лесно можат да стават вилушки и секачи. Пакетот Вклучува 8 х кеси За прибор За јадење Карактеристики-Материјал : неткаен материјал нож вилушка покритие. - Боја : сива Божиќ партија декор. - Тие се лесни и преносливи, можете да ги ставите во торбите. Нема да зазема многу простор десктоп прибор за јадење покритие. - Овие празнични навлаки за садови за снегулки можат да ги направат вашите секачи и вилушки поделикатни Украси за Трпезариска Маса. - Исклучителната изработка и добрите материјали обезбедуваат долг работен век и совршени детали џеб За Садови. - Може да се користи за личен дом, хотел, трпезарија и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата