• Со попуст
  • Неодамнешно
Ознака За Пронаоѓање Клучеви Nutale Air , Локатор На Ставки Bluetooth Tracker Со Синџир На Клучеви За Клучеви Паричници За Миленичиња Или Ранци И Таблети Батериите Вклучуваат К?

Ознака За Пронаоѓање Клучеви Nutale Air , Локатор На Ставки Bluetooth Tracker Со Синџир На Клучеви За Клучеви Паричници За Миленичиња Или

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Quey Пронаоѓач Работи Со Apple Најди Ја Мојата Апликација}пронаоѓачот на клучеви е поврзан со телефонот преку Bluetooth и Апликација 5инкс1, 5инкс0, 28ин. Поддржува за i OS (i Phone или i Pad) . Со 1 Ознака за пронаоѓање Воздух За прикачување клучеви, паричник, далечински управувач, очила, телефони, јаки за кучиња или други работи што лесно се губат. Локаторот за пронаоѓање клучеви ќе ви помогне да не губите време во потрага по работи. Quest Found Found Дека пронаоѓачот на клучеви што прави музика ви помага брзо да пронајдете погрешно поставени ставки; Кликнете на "Play Sound" на Апликацијата за да го направите вашиот пронаоѓач на клучеви да ѕвони и да најде нешто брзо. Qw долго Траење На Батеријата Систем : i OS 14. Проверете дали Мојата Апликација има опција "Ставки". Ако не постои опција "Ставки" Во Најдете Ја Мојата Апликација, ве Молиме ажурирајте го системот i OS. Како Да Додадете Уред : Чекор 1, Долго Притиснете Го Копчето Уред за 5s, вклучете го уредот; Чекор 2, Отворете Ја Мојата Апликација,Допрете "Ставки" - - - > "Додај Ставка" - - - > "Друга Поддржана Ставка". Дали имате такви проблеми?. Каде ми се клучевите?. Каде е мојот паричник?. Каде е мојата торба?. Пронаоѓачот на клучеви со синџир на клучеви може да се инсталира на ранци, клучеви и се што може да се закачи. Можете да користите двострана лента за залепување на далечинскиот управувач или картичката. Доволно тенок за да го ставите директно во вашиот паричник. Кога спарувате уред со Апликацијата Findmy, телефонот ќе се поврзе со серверот Apple.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата