• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет Дупчалка за Дрво, Издржлива Замена 3-10мм Трикрака Дупчалка Со Голема Брзина Челик За Дупчалки За Клупи

Комплет Дупчалка за Дрво, Издржлива Замена 3-10мм Трикрака Дупчалка Со Голема Брзина Челик За Дупчалки За Клупи

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Челичен Материјал со голема Брзина : Изработен од материјал од јаглероден челик Висока цврстина, обезбедувајќи одлична сила на сечење и издржливост. Дизајн Со три Точки : вежбата за обработка на дрво усвојува дизајн со три точки, што може да направи дупки брзо и прецизно. Комплет за комбинација : Повеќе комбинации го прават производот да се прилагоди на повеќе сценарија. Погоден за дупчалки за клупи, вежби за раце и сл. Едноставен За Употреба : операцијата за замена е едноставна, не се потребни комплицирани алатки и процедури за инсталација, само инсталирајте и користете. Силна Практичност : Погоден за дрво, лесонит, честички, иверица, пластика, пвц, гума итн. Челичен Материјал со голема Брзина : Изработен од материјал од јаглероден челик. Висока цврстина, обезбедувајќи одлична сила на сечење и издржливост. Дизајн Со три Точки : вежбата за обработка на дрво усвојува дизајн со три точки, што може да направи дупки брзо и прецизно. Комплет за комбинација : Повеќе комбинации го прават производот да се прилагоди на повеќе сценарија. Погоден за дупчалки за клупи, вежби за раце и сл. Силна Практичност : Погоден за дрво, лесонит, честички, иверица, пластика, пвц, гума итн. Едноставен За Употреба : операцијата за замена е едноставна, не се потребни комплицирани алатки и процедури за инсталација, само инсталирајте и користете.Спецификација : Тип На Ставка : Битматеријал За Вежба Со Потонато : Челик со Голема Брзинаприменливи Сценарија : Погоден за Дупчалки За Клупи, Вежби за Раце и Конвенционални Електрични Вежби.


Клучни карактеристики

Item Type:
 Countersunk Drill Bit
Material:
High Speed Steel
Applicable Scenarios:
Suitable for Bench Drills, Hand Drills And Conventional Electric Drills. Suitable for Wood, Fiberboard, Particle Board, Plywood, Plastic, PVC, Rubber, Etc.
Package List:
7 x Countersunk Drill Bit:
1 x Hex Socket Wrench:
Note:
1. The drill bit must be kept completely vertical when drilling to avoid unevenness, otherwise the drill bit may be easily broken.:
2. It is best to use a bench drill. Poor positioning when using a hand electric drill causes the drill bit (especially 3mm / 0.1in and 4mm / 0.2in ) to bend and break easily.:
3. When the drill bit is damaged, only need to replace the counterbore device to continue using it.:

Слични производи во категоријата