• Со попуст
  • Неодамнешно
Хаобаобеи Прирачник За Отворање На Конзерви, Рачен Отвор За Рачни Конзерви Со Мазни Рабови Со Странично Сечење, Рачен Отворач За Конзерви Отпорен На ' Рѓа Од Нерѓос?

Хаобаобеи Прирачник За Отворање На Конзерви, Рачен Отвор За Рачни Конзерви Со Мазни Рабови Со Странично Сечење, Рачен Отворач

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

Experent Safe Can Forment Redge ® нашиот отварач за конзерви има безбеден дизајн на странично сечење Остри ножеви за тркала го пресекуваат капакот непречено и ефикасно. Нема да остави назабени остри рабови за сечење прсти и може безбедно да го користат и возрасните и децата. Нашиот рачен страничен отварач за конзерви е внимателен подарок за семејството, пријателите и себе си. Вклучивме видео референца за вас по последната слика со упатства како да го користите отворачот за конзерви, проверете ја!. Е лесен За Употреба Нашиот рачен отварач за конзерви усвојува designономски дизајн на ротација на менувачот. Кога го ротирате големото копче, го придвижува секачот на тркалата за притискање и сечење. Со нашата безбедност може отворач, може отворање е полесно, побрзо и поедноставно. Е-пошта * висококвалитетен И Издржлив! главата на секачот за отворање на мазни рабови е изработена од висококвалитетен нерѓосувачки челик, а удобната рачка е изработена од издржлив АБС+тпр материјал, кој е отпорен на абење, издржлив и отпорен на корозија. Долготрајната употреба нема да ја оштети, и можете да не контактирате во секое време за да замените нова!. Exportable & Лесен За Чување Q Нашиот страничен отварач за конзерви е многу погоден за патување или кампување, помагајќи ви лесно да отворите лименки со различни форми. Дупката за складирање зад рачката е многу погодна за закачување или складирање и е многу погодна за кујна, кабинет и фиока. Во Споредба Со обичните отворачи за конзерви, отворачите за безбедносни конзерви за странично сечење хаобаобеи прифаќаат дизајн на странично отворање. Сечилото нема да дојде во контакт со храната за да обезбеди безбедност и хигиена на храната.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата