• Со попуст
  • Неодамнешно
Два Совети јас Бамбус Памучни Брисеви јас 300ct Биоразградлив Јас Органски јас Природен памук Јас Пластика Слободен јас Еколошки Избор За Намалување На Вашиот Јагле?

Два Совети јас Бамбус Памучни Брисеви јас 300ct Биоразградлив Јас Органски јас Природен памук Јас Пластика Слободен јас Еколошки

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

100% ПРИРОДЕН ОРГАНСКИ ПАМУК : Истиот Висококвалитетен Памук се користи и во Медицински Хигиенски Производи 100% ОДРЖЛИВ СТАП ОД ДРВО ОД БАМБУС : Бамбусот Расте Многу Брзо За Да Произведе Дрво за Индустријата. 100% БИОРАЗГРАДЛИВ : Природните Материјали Се Целосно Компостирани. 100% ЕКОЛОШКИ : Намалете Го Јаглеродниот Отпечаток Со Користење На Непластични Производи. 100% ЕКОЛОШКА И РЕЦИКЛИРАЧКА ХАРТИЈА : Неизбелена Тврда Хартија Што се Користи за Материјал Од Кутија. По Употреба, Рециклирајте Ја Кутијата За Да Помогнете Во Животната Средина. Бамбус Памучни Брисеви За Секојдневна употреба. Памучни Брисеви со 2 Различни Форми на памук. Тркалезна и Остра. Направени За Козметика, Чистење, Медицинска, Прва Помош, Уметност И Занаети Употреба. Овој Памук Е Совршен за Чистење На Вашите Далечински Управувачи, Ipads, Лаптопи и Мобилни Телефони. Со Зашилениот Врв Можеби Ќе Сакате Да Ги Исчистите И Пиштолите и Пушките. Може Да се користи И За Лична хигиена. Бамбус Дрво Стап е Многу Цврст и Нема Да Се Наведнуваат или Предвремени. Избегнувајте Користење На Внатрешното Уво или Носот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата