• Со попуст
  • Неодамнешно
20 парчиња четки за шампон, излупете ја алатката за отстранување четка за црна боја, четка за длабоко чистење на носот, четки за чистење на лицето, екстензии за трепк?

20 парчиња четки за шампон, излупете ја алатката за отстранување четка за црна боја, четка за длабоко чистење на носот, четки за чистење

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

Количина : Овие 20 парчиња четка за чистење на розово трепки, исто така, можат да се нанесат како четки за длабоко чистење на носот, и четки за лице за чистење на црни глави или остатоци од шминка, кои се индивидуално спакувани, споделете ги овие четки за шампон со вашето семејство Четка за преносна големина : Секоја мерки за чистење на козметичко средство за козметички трепки за козметички камшик приближно 0,5 x 0,5 x 4 инчи/ 1,3 x 1,3 x 10,2 см, изработена од рачка со растителни влакна и дрва, мала големина и лесен за носење, добар избор за вас на одмор. Безбеден и сигурен материјал : четките за камшик за проширување на трепките, се меки и удобни за употреба, а меката глава е цврсто прикачена, што нема да ја иритира вашата нежна кожа. Функција : Посебно за екстензии на трепките, четките за чистење на носот се во можност да влезат длабоко во порите за перформанси на чистење на лицето, носот и кој било козметички остаток. Лесен за употреба : Оваа нежна чистење на четки може да расипе какви било масла или остатоци од шминка, кои сè уште се оставени на трепките; Оставајќи ги трепките и лицето да се чувствувате чисто, секогаш можете да имате едно од овие за вашиот комплет за домашно патување. Количина : Овие 20 парчиња четка за чистење на розово трепки, исто така, можат да се нанесат како четки за длабоко чистење на носот, и четки за лице за чистење на црни глави или остатоци од шминка, кои се индивидуално спакувани, споделете ги овие четки за шампон со вашето семејство. Четка за преносна големина : Секоја мерки за чистење на козметичко средство за козметички трепки за козметички камшик приближно 0,5 x 0,5 x 4 инчи/ 1,3 x 1,3 x 10,2 см, изработена од рачка со растителни влакна и дрва, мала големина и лесен за носење, добар избор за вас на одмор. Безбеден и сигурен материјал : четките за камшик за проширување на трепките, се меки и удобни за употреба, а меката глава е цврсто прикачена, што нема да ја иритира вашата нежна кожа. Функција : Посебно за екстензии на трепките, четките за чистење на носот се во можност да влезат длабоко во порите за перформанси на чистење на лицето, носот и кој било козметички остаток.


Клучни карактеристики

Color:
pink
Size:
1.3 x 1.3 x 10.2 cm
Material:
fiber, metal and plastic handle
Good-quality makeup brush :
Wide application:
The facial lash cleanser brushes help you clean your dirt, sebum, blackheads on the nose, eyes and lips. :
The peel off brush tool is available for nose and face cleaning. :
Note:
1. Please do not rub it vigorously, gently rub it along the brush, and dry it naturally. :
2. Avoid direct sunlight. :
3. Suggest to do a deep face cleaning half a month. :
Package includes:
20 x Pink lash shampoo brushes :

Слични производи во категоријата