• Со попуст
  • Неодамнешно
ЕКСЦЕРТ Црвено Предиво Црвено Предиво Плетенка АЛАТКА САМОСТОЈНИ Алатки Тпр Капчиња Кука Алатка Кука Капчиња Игла Сет За Почетници возрасни 9 парчиња Комплет За П?

ЕКСЦЕРТ Црвено Предиво Црвено Предиво Плетенка АЛАТКА САМОСТОЈНИ Алатки Тпр Капчиња Кука Алатка Кука Капчиња Игла Сет За Почетници возрасни

 
DEN 1200.00

Количината на стоката
Това е достапна

ТПР, алуминиумски материјал, не е лесен за деформација или Секоја игла за плетење има очигледна ознака, која лесно може да избере за користење. куките се полесно да обезбедат повеќе простор за предиво. Тие не се погодни за мајка и баба, но исто така добри за момчиња и девојчиња почетник. Може да го ослободи стресот додека правите занаети. Опис корисна алатка ЗА САМОСТОЈНО плетење капчиња. Видови куки за капчиња со големина се подготвуваат за почетници или возрасни. Карактеристики-Боја : темно црвено-Материјал : Алуминиум, Тпр-Големина : околу 13. 28ин-ТПР, алуминиумски материјал, не е лесен за деформација или.- Секоја игла за плетење има очигледна ознака, која лесно може да избере за користење.- куките се полесно да обезбедат повеќе простор за предиво.- Не се погодни за мама и баба, но добри и за момчиња и девојчиња почетници.- Може да го ослободи стресот додека правите занаети. Пакет Вклучувајќи 9 Парчиња x Tpr Алатка За Капчиња Кука Кука Кука Капчиња Игла Сет За Почетници Возрасни.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата