• Со попуст
  • Неодамнешно
Автомобил Цртичка Камера, Автомобил Податоци Рекордер Со Јасни Слики За Видео Снимање

Автомобил Цртичка Камера, Автомобил Податоци Рекордер Со Јасни Слики За Видео Снимање

 
DEN 390.40

Количината на стоката
Това е достапна

170°Ултра Широк Агол : 1440p снимање Со Целосна HD резолуција, може да ги намали слепите точки и да обрне внимание на повеќе детали, целосно да го заштити автомобилот од гребнатини и судири Издржлив Материјал : Усвојува висококвалитетни материјали од легура на цинк, отпорност на абење и долг работен век, има попрефинет изглед. Обратна Слика : кога возилото влегува во режим на рикверц, рекордерот автоматски ја вклучува функцијата за обратна слика. Снимање видео : Кога ќе Се откријат ненадејни вибрации или судир, оваа камера со цртичка може веднаш да се активира за снимање и заклучување на кратки клипови, да обезбеди сигурност и да обезбеди докази за осигурена имотна штета или гребнатини на возилото. Јасна Слика : Можност за фотографирање и снимање ХД видео во текот на денот и снимање на секој детал. Регистарската табличка е јасно снимена дури и ноќе и во услови на слаба осветленост. Обратна Слика : кога возилото влегува во режим на рикверц, рекордерот автоматски ја вклучува функцијата за обратна слика. Издржлив Материјал : Усвојува висококвалитетни материјали од легура на цинк, отпорност на абење и долг работен век, има попрефинет изглед. 170°Ултра Широк Агол : 1440p снимање Со Целосна HD резолуција, може да ги намали слепите точки и да обрне внимание на повеќе детали, целосно да го заштити автомобилот од гребнатини и судири. Јасна Слика : Можност за фотографирање и снимање ХД видео во текот на денот и снимање на секој детал. Регистарската табличка е јасно снимена дури и ноќе и во услови на слаба осветленост. Снимање видео : Кога ќе Се откријат ненадејни вибрации или судир, оваа камера со цртичка може веднаш да се активира за снимање и заклучување на кратки клипови, да обезбеди сигурност и да обезбеди докази за осигурена имотна штета или гребнатини на возилото.Спецификација : Тип На Ставка : Снимање На Автомобилски Податоци Материјал : Легура На Цинк : Прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
Automobile Data Recorder
Material:
Zinc Alloy
Weight:
Approx.503g/17.7oz
Built in Memory:
64MB
Picture Mode:
5 Million
Photo Format:
JPEG
Card:
Memory Card (maximum Support 32GB)
Video Format:
PAL/NTSC
Infrared Night Vision:
Support
Current Frequency:
50HZ/60HZ
Built in Lithium Battery:
300mAh (with Built in Battery)
How to Use:
1. Select suitable installation location, bundle the recorder and rearview mirror with a bandage, fasten the machine, and connect the power hole.:
2. In the power wiring way, insert the power cord along the ceiling and the door sealant, and go all the way down along the tape.:
3. Use the way of the wiring buckle, use the wiring buckle under the hand buckle, hide the excess wire below, and leave a suitable wire to connect the lighter.:
4. Plug in the power plug, plug in the cigarette lighter recorder and the installation is complete.:
Package List:
1 x Automobile Data Recorder:
1 x Car Charger :
1 x Suction Cup:
1 x Manual:
1 x GPS Module:
1 x Pull Back Lens:
1 x Bracket:
2 x :

Слични производи во категоријата