• Со попуст
  • Неодамнешно
Solustre Laptop 1 Set M комплет за замена на компонентите на компјутерски компоненти за со со хексадецимална матична плоча SSD завртки за фиксирање на завртки за монтирање че?

Solustre Laptop 1 Set M комплет за замена на компонентите на компјутерски компоненти за со со хексадецимална матична плоча SSD завртки

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Завртки за монтирање за M2 SSD : мала и компактна големина, светлина во тежина, можете да ја носите и користите каде и да одите. Завртки за монтирање за : се произведува со професионална технологија за да се обезбеди дека производот може да работи долго време.2 SSD завртка за монтирање : Многу погоден за ентузијасти на компјутер, M.2 SSD фиксирање и одржување.2 завртки и хексадецимални завртки за завртки за главата за слот M. Компјутерски дел : Погоден за општо одржување на компјутерски лаптоп, погоден за електронски производи, компјутери, конзола за игри, DIY хоби,. Завртки за монтирање за M.2 SSD : мала и компактна големина, светлина во тежина, можете да ја носите и користите каде и да одите. Завртки за монтирање за : се произведува со професионална технологија за да се обезбеди дека производот може да работи долго време.2 SSD завртка за монтирање : Многу погоден за ентузијасти на компјутер, M.2 SSD фиксирање и одржување.2 завртки и хексадецимални завртки за завртки за главата за слот M. Компјутерски дел : Погоден за општо одржување на компјутерски лаптоп, погоден за електронски производи, компјутери, конзола за игри, DIY хоби,. Список на пакети 4 x Завртки од 4 x завртки 1 x Карактеристики на шрафцигер - се произведува со професионална технологија за да се обезбеди дека производот може да работи долго време M.2 SSD завртки за монтирање, компатибилни за матични плочи и конзола за игри. Магнетски шрафцигер, лесен за инсталирање на компјутерски дел.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата