• Со попуст
  • Неодамнешно
Essink 3,5 инчен малина Пи екран, 480x320 Резолуција Шарен TFT LCD екран на допир на екран на допир, екран на допир со отпор, за малина Пи матични плочи

Essink 3,5 инчен малина Пи екран, 480x320 Резолуција Шарен TFT LCD екран на допир на екран на допир, екран на допир со отпор, за малина

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Овој шарен екран на допир е со резолуција од 480x320 точки Овој шарен екран на допир е со резолуција од 480x320 точки. Компатибилен и може директно да се вклучи во сите верзии на матични плочи за малина Пи. Тоа е екран на допир со отпор, удобен и лесен за употреба. Изграден на строги стандарди за контрола на квалитетот, дизајнот се подобри за поголема издржливост. Долг сервисен живот, не е лесен за оштетување, можете да го користите долго време. Очекуваме дека електронските производи можат да донесат погодност во вашиот живот. Се надеваме дека преку електронски производи, можеме да ги прошириме детските хоризонти. Очекуваме да бидете среќни и задоволни од електронските производи што ги даваме како подароци. Карактеристики : 1. Овој шарен екран на допир е со резолуција од 480x320 точки. Компатибилен и може директно да се вклучи во сите верзии на матичните плочи за малина Пи. Тоа е екран на допир со отпор, удобен и лесен за употреба. Изградена на строги стандарди за контрола на квалитетот, дизајн е подобрен за поголема издржливост. Долг сервисен живот, не е лесен за оштетување, можете да го користите долго време. Спецификација : Тип на ставка : Резолуција на екранот на допир : 480x320 (точки) Тип на екран на допир : Големина на отпорност : приближно.


Клучни карактеристики

Item Type:
Touch Screen
Resolution:
480x320 (dots)
Touch Screen Type:
Resistance
Size:
Approx. 85.42x55.60mm/3.36x2.19in
Package List:
1 x Touch Screen :
1 x Stylus :
Instructions:
This product supports the custom installation of for Raspbian, for Ubuntu image, which can be fully driven in just two steps:
Step 1:
Install the for Raspbian official image
1) Download the latest for Raspbian image from the official for Raspberry Pi. :
2) Format the memory card with for SDFormatter. :
3) Use for Win32DiskImager to burn the official image to the memory card. :
Step 2:
Install the LCD driver
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Слични производи во категоријата