• Со попуст
  • Неодамнешно
Безжичен Bluetooth ушите за откажување на бучавата - Откажување на бучава Откажување на ушните пупки со преносни слушалки за игри за собирање, спортски слушалки водоот?

Безжичен Bluetooth ушите за откажување на бучавата - Откажување на бучава Откажување на ушните пупки со преносни слушалки за игри за

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

✅ [Моќни карактеристики] - Дизајн на едно копче, лесен за употреба, телефонски повици и контрола на музика со едно копче Договорете се во повик за автомобили и пријатели со пријатели, играат игри или работна употреба.compabtile со сите уреди со овозможено Bluetooth. Веднаш поврзани со вашиот паметен телефон или таблет од 33 метри оддалеченост од 10 милиони (). ✅ [Долг подготвеност] - Bluetooth 5.2+EDR Тип на полнење за полнење на кутија за полнење на приклучокот за прицврстување, магнетно полнење на слушалките за полнење на слушалки околу 30 минути полнење на кутијата за полнење Време на полнење околу 1 час време на слушалки Време на време на кутијата за полнење на кутии за полнење на кутии за полнење за време на режимот за манипулација од 3 пати. ✅ [Стерео звук] - Вграден HD и микрофон за чувствителност, слушалките за слободни раце се идеални за повици на автомобили и пријатели кои разговараат, играат игри или работна употреба. Оваа најдобра слушалка поседува подобро откажување, сузбивање на бучава и стабилен сигнал. ✅ [Ергономски дизајн] - Погоден за двете уши, мини дизајн ве прави удобни и ги заштитувате ушите кога користите, помали и повеќе невидливи. ✅ [Соберете ја напојувањето на автоматско спарување] - Паметна работа за допирање, извадете ги слушалките од кутијата за складирање. Слушалките автоматски ќе се вклучат и автоматски се спаруваат, не е потребна операција, лесна и брза за употреба. ✅ [Моќни карактеристики] - Дизајн на едно копче, лесен за употреба, телефонски повици и контрола на музика со едно копче. Договорете се во повик за автомобили и пријатели со пријатели, играат игри или работна употреба.compabtile со сите уреди со овозможено Bluetooth. Веднаш поврзани со вашиот паметен телефон или таблет од 33 метри оддалеченост од 10 милиони (). ✅ [Долг подготвеност] - Bluetooth 5.2+EDR Тип на полнење за полнење на кутија за полнење на приклучокот за прицврстување, магнетно полнење на слушалките за полнење на слушалки околу 30 минути полнење на кутијата за полнење Време на полнење околу 1 час време на слушалки Време на време на кутијата за полнење на кутии за полнење на кутии за полнење за време на режимот за манипулација од 3 пати. ✅ [Стерео звук] - Вграден HD и микрофон за чувствителност, слушалките за слободни раце се идеални за повици на автомобили и пријатели кои разговараат, играат игри или работна употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата