• Со попуст
  • Неодамнешно
SLNFXC решетката за бања 3 Ниво за складирање на wallидови за прилагодување на прилагодливи нивоа за посебни кујнски кујнски простории за дневна соба за тоалети

SLNFXC решетката за бања 3 Ниво за складирање на wallидови за прилагодување на прилагодливи нивоа за посебни кујнски кујнски простории

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Висината на партицијата е прилагодлива, а потребната позиција на поделба може да се прилагоди според висината на производот Полиците можат да бидат поставени во салата, дневната соба, спалната соба или кујната. Три нивоа на складирање ви даваат многу простор за складирање на многу предмети и да го одржувате вашиот дом организиран. Производот е изработен, кој е издржлив и ослободен од закопчиња. Површината е природно мазна за да се избегнат гребнатини. Висината на партицијата е прилагодлива, а потребната позиција на поделба може да се прилагоди според висината на производот. Полиците можат да бидат поставени во салата, дневната соба, спалната соба или кујната. Три нивоа на складирање ви даваат многу простор за складирање на многу предмети и да го одржувате вашиот дом организиран. Производот е изработен, кој е издржлив и ослободен од закопчиња. Површината е природно мазна за да се избегнат гребнатини. Висината на партицијата е прилагодлива, а потребната позиција за поделба може да се прилагоди според висината на производот. Службите можат да бидат поставени во салата, дневната соба, спалната соба или кујната. Три нивоа на складирање ви даваат многу простор за складирање многу предмети и го одржуваат вашиот дом организиран. Производот е изработен, кој е издржлив и ослободен од закопани. Површината е природно мазна за да се избегнат гребнатини. Полични чекори за инсталација, целосни додатоци, детални упатства Објектите во различни формати можат да се чуваат за да се исполнат различните складишта Потребно.Спецификација : Материјал : Боја : Greylevel : Три слоеви Димензии : (23,6 x 5,9 x 21.


Клучни карактеристики

Material:
color:
grey
Level:
three layers
Overall Dimensions:
(23.6 x 5.9 x 21.3) / (60 x 15 x 54)cm(L x W x H)
Weight:
4.9lbs / 2.2kg
The package includes:
1 stand:
1 x Description:
notes:
After receipt, please confirm the product according to the instructions on the list. After you find a few pieces, please provide relevant pictures and contact us. We will deal with it promptly.:
Install the product according to the instructions.:
It is recommended that the installation should not be too tight for easy adjustment. After the structure is installed, the fixed interface is more stable.:
Only the main product is sold, no other products are sold.:
Please allow 1-3 cm space due to manual measurement.:
Colors may be slightly different from your expectations due to screen differences, please allow.:
NOTE:
1.Please allow slight deviation for the measurement.:
2.Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures,thanks for understanding. :

Слични производи во категоријата