• Со попуст
  • Неодамнешно
Гумифа вежба клуч на клуч, заменски комплет за клучеви за вежбање за 3-16мм алатка за стегање на вежба портокалова портокалова портокалова

Гумифа вежба клуч на клуч, заменски комплет за клучеви за вежбање за 3-16мм алатка за стегање на вежба портокалова портокалова портокалова

 
DEN 97.44

Количината на стоката
Това е достапна

Вклучен пакет : 1 x Chuck Key; Целокупната големина (L*W*D) : 91 x 49 x 21 mm/ 3,6 x 1,9 x 0,8inch; Дијаметар на пилот : 8мм /0,3 инчи; Применлива големина : вежба од 3-16мм Материјал : клучот на клучот за вежбање е изработен од цврст јаглероден челик и обложен со трајна пластика, што е анти-рист, дизајн против лизгање, намалување на оштетување на стресот во одредена граница. Функција : Копчето за печатот за замена за печат е еден вид електрична алатка за стегање на вежба, совршена за затегнување или олабавување на чак, што овозможува брза промена на главите за вежбање. Апликација : Клучниот клуч е погоден за сите тешки колички и може да биде компатибилен со повеќето брендови за напојување со алатки. 100% задоволителна услуга : Вашето задоволство е наш главен приоритет. За кој било неисправен или незадоволителен производ, ќе дадеме целосна наплата или замена. Сонот на Гумифа е да им донесе на клиентите среќно искуство за купување и најисплатливи производи, ве молиме верувајте и изберете нè! Функција : Копчето за стегање на бит за вежба е удобно за одржување, а чак може да се затегне и да се олабави. За вас е погодно да го замените битот за вежбање и помага да се намали оштетувањето на стресот во одредена граница. Спецификација : Име на производот : Чак клуч Севкупна големина (L*W*D) : 91 x 49 x 21 mm / 3,6 x 1,9 x 0,8inch Материјал : Метал, гума за заби Број : 11 Пилот Дијаметар : 8мм / 0,3 инчи Дијаметар на менувачот : 16мм / 0,6 инчен дијаметар на Шанк : 9мм / 0,35 инчи Боја : Црна, портокалова пакет вклучува : 1 x Чак клуч Забелешка : Не подложувајте рачки на клучеви на Чак на чекан или други удари на удар.


Клучни карактеристики

Product Name:
Chuck Key
Overall Size(L*W*D):
91 x 49 x 21 mm/ 3.6 x 1.9 x 0.8inch
Material:
Metal, Rubber
Teeth Number:
11
Pilot Diameter:
8mm / 0.3 inch
Gear Diameter:
16mm/ 0.6 inch
Shank Diameter:
9mm / 0.35 inch
Color:
Black, Orange
Package Includes:
1 x Chuck Key:
Note:
Do not subject chuck key handles to hammer or other impact blows. :
As long as the dimensions are right, you don't need to use too much force to tighten the drill chuck. Otherwise, the gear may be damaged.:
Customer Satisfaction Guarantee:
We are committed to providing each customer with the highest standard of customer service.:
If you are not satisfied with this purchase, just email us and we will refund or send you a replacement, guaranteed.:
Any questions about the product or return policy, please feel free to contact us, we would be happy to answer it for you. :

Слични производи во категоријата