• Со попуст
  • Неодамнешно
24 парчиња 4 јули Притиснете На Ноктите Краток Овален француски Врв Лажни Нокти Американско Знаме Патриотски Дизајн Целосна Корица Ден На Вештачка Независност Лажн

24 парчиња 4 јули Притиснете На Ноктите Краток Овален француски Врв Лажни Нокти Американско Знаме Патриотски Дизајн Целосна Корица Ден

 
DEN 1179.20

Количината на стоката
Това е достапна

4 јули Притиснете На Ноктите : има 24 овални преси На Ноктите Кратки Во едно пакување, Доаѓа Убава и симпатична кратка преса за денот на независноста на ноктите има 12 различни големини, можете да изберете да бидат полирани до најсоодветната големина, совршено одговара на секој прст Висококвалитетен Материјал Лажни Нокти : овие лажни нокти со француски врв се изработени од квалитетен акрилен материјал, нетоксични и нежни за вашите нокти и кожа, издржливи и не се лесни за гребење, ќе ви дадат убаво искуство со маникир. Лесен За Употреба : Акрилни нокти Со Целосна покривка само изберете го парчето за нокти што ви одговара, полирајте го креветот за нокти, залепете го лепилото за желе што го даваме на вашите нокти, а потоа притиснете ги слатките лажни нокти на ноктите 30 секунди за да добиете природен маникир што го сакаат девојките. Ден на независноста Дизајн На Уметност За Нокти : 4 јули лажни нокти погодни за професионални салони за нокти, почетници во уметност за нокти, самостојна уметност за нокти дома, најдобар подарок за пријатели, женски пријатели, роднини, посоодветен за роденденска забава, танц, вечера, 4 јули тематски забави за денот на независноста. Услуга по Продажбата : ако имате какви било прашања, ова Американско знаме притиснете на ноктите кратки, додатоци за нокти за денот на независноста ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ви одговориме што е можно поскоро и ќе дадеме се од себе за да ги решиме вашите проблеми. 4 јули Притиснете На Ноктите Со Дизајн На Американско Знаме Денот На Независноста Лажни Нокти За Жени Маникир Украсете Комплет Спецификација : Тип На Ставка : Ден На Независноста Притиснете На Ноктите Американско Знаме Лажни Нокти Боја : како што покажува сликата Шема : како што покажува сликата Карактеристики : 1. Краткото притискање на ноктите е лесно за употреба, потребни се само неколку минути за да се заврши маникирот. Целосно покритие акрилик денот независноста лажни нокти изработени од квалитетен материјал, не му штетат на вашето здравје. четврти јули притиснете на ноктите лесно може да ги исечете и турнете во која било должина и форма што ја сакате.


Клучни карактеристики

Item Type:
Independence Day Press on Nails American Flag Fake Nails
Color:
As the picture shows
Pattern:
As the picture shows
Features:
1. Short press on nails are easy to use, it only takes a few minutes to complete a manicure.:
2. Full cover acrylic independence day fake nails made of good quality material, not harm your health.:
3. fourth of july press on nails can easily trim and file in any length and shape you like.:
4. USA false nails package includes free jelly gum.:
How to Use:
1. Remove the surface keratin by gently grinding the nails slices with a scrub, rinse and keep the nails clean and dry.:
2. Select the right size of the nails and take the right amount of adhesive tape on the inside of the selected nail plate.:
3. Attach a slice from the root of the nail to the front of the nail, hold down the nail for 8 seconds, stick it tightly.:
How to remove:
1. Immerse your hand in warm water & use a wooden stick to take it off from the side or just use your hand to peel it off.:
2. Remove the adhesive tape sticker and keep the fake nail tip for next time use.:
3. Enjoy your unique and perfect manicure.:
Note:
1. Please do not leave the acrylic nails in water for a long time, it will make the nails fall off easily.:
2. Keep away from water for 1 hour after applying fake nails.:
3. You can use other accessories to adhere to the fake nails to create your favorite style.:
4. Please avoid long exposure to hot water and soap for longer lasting. :

Слични производи во категоријата