• Со попуст
  • Неодамнешно
Организатор на кутии за хардверски алатки, алатка кутија ПП пластични преносни хардвер делови за складирање на двојно слој електричен куфер 381, за домаќинство на е?

Организатор на кутии за хардверски алатки, алатка кутија ПП пластични преносни хардвер делови за складирање на двојно слој електричен куфер

 
DEN 531.52

Количината на стоката
Това е достапна

Со силна рачка : кутијата со алатки има силна рачка, со силен капацитет за лежиште на оптоварување, па дури и рамномерна дистрибуција на сила, солиден, силен и издржлив, не е лесен за оштетен или неисправен и може да се користи долго време без грижа, Оваа ставка има добар квалитет и подолг животен век Може да ја користите оваа ставка долго време. За складирање на мали делови : Кутијата за складирање има кутии за прегради и транспарентни делови за удобно складирање на мали делови, можете лесно да се соберете според упатството. Лесно за инсталирање, може лесно да се инсталира без помош на професионални луѓе. Одличен материјал : Направено од одлична ПП пластика, отпорност на влијание и отпорност на корозија, со добра УВ отпор, овој уникатно дизајниран и обликуван производ е длабоко сакан од повеќето клиенти. Мултифункционално складирање : Најчесто се користи за складирање на алатки за одржување на домаќинствата, складирање на електрични и делови од дрво, итн., Вашиот избор е мојата најголема среќа и среќа, вашето пристигнување е моето најголемо изненадување.


Клучни карактеристики

Item Type:
Tool Box
Model:
381
Material:
PP
Color:
Black bottom and blue cover
Features:
Impact resistance, oil resistance, corrosion resistance, UV resistance
Package List:
1 x Tool Box:
1 x Compartment :

Слични производи во категоријата