• Со попуст
  • Неодамнешно
Клипови на систем за израмнување на плочки, растојанија за израмнувачи на плочки за плочки од 1/16 , сет на алатки за плочки од 1800 п.п.

Клипови на систем за израмнување на плочки, растојанија за израмнувачи на плочки за плочки од 1/16 , сет на алатки за плочки

 
DEN 735.84

Количината на стоката
Това е достапна

Clips 1800 Клипови за плочки】 Пакет Вклучен : 1800 клипови за израмнување на растојание (не се вклучени клинови и клетка) Погоден за 1/8 "до 1/2" Дебелина на плочката, 1/16 "Флуиран спој (јаз на плочки> 1/16"). System Систем за професионално израмнување на плочки】 може да се користи и за wallидна и за подни плочки. Обезбедува дека плочките остануваат на ниво и ја елиминираат липата. Брз и лесен за инсталирање и отстранување. 【Ефикасен и убав】 Системот за израмнување на плочки им помага на слоевите на DIY и професионалните плочки да ја зголемат ефикасноста на лежечките плочки и да добијат совршена завршница без лига. 【Погодни и ефикасни】 Одлични алатки за поставување на подот/wallид. Системот обезбедува рамност помеѓу плочките што избегнуваат движења за време на поставувањето на малтер. 【Лесно за расклопување】 Ние користиме висококвалитетни растојанија за фалсификувани плочки, исечокот е очигледен, потенок и полесен за започнување. Избегнете ја проблемот со чистење предизвикана од нецелосно расклопување (топло потсетување : Не притискајте толку напорно за време на употреба на плочки за плочки). Clips 1800 Клипови за плочки】 Пакет Вклучен : 1800 клипови за израмнување на растојание (не се вклучени клинови и клетка). Погоден за 1/8 "до 1/2" Дебелина на плочката, 1/16 "Флуиран спој (јаз на плочки> 1/16"). System Систем за професионално израмнување на плочки】 може да се користи и за wallидна и за подни плочки. Обезбедува дека плочките остануваат на ниво и ја елиминираат липата. Брз и лесен за инсталирање и отстранување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата