• Со попуст
  • Неодамнешно
Seajan 765 парчиња 60 -ти години на минати 70 -ти години налепници за теми за хипи за деца разновидни налепници за хипи шарени налепници за мир знаци налепници за мировни п?

Seajan 765 парчиња 60 -ти години на минати 70 -ти години налепници за теми за хипи за деца разновидни налепници за хипи шарени налепници

 
DEN 111.84

Количината на стоката
Това е достапна

Содржина на пакет : getе добиете налепници за хипи во 60 -тите години на хипи во 15 листови и секој лист налепници мери приближно 7,87 x 3,94 инчи/ 20 x 10 см, изобилство количина за да ги задоволите декоративните потреби на вашата забава, соодветна големина за да ги украсите подобро. Квалитетен материјал : Хипи налепниците се изработени од квалитетна уметничка хартија, не токсични и немаат лош мирис, лепило и издржлив, не е лесно да се избледат или да паднат, да залепат цврсто, водоотпорни и цврсти, можете да ги залепите каде и да сакате без да се грижите без разлика дали ќе паднат или не. Лесен за употреба : Налепниците за мировни знаци имаат самостојно лепило дизајн што ги прави лесно да се залепат и да се отстранат, ако ви треба, можете лесно да ги откините и да ја преуредите положбата на секоја налепница според вашата предност, кога ќе ги откинете, тие ќе бидат да не остави остатоци и нема да ја скрши површината на автомобилот. Карактеристичен дизајн : Мировните налепници се дизајнирани со знак за мир, гест на победа, цвет и други елементи, што ги прави око да привлекува за вас и вашиот пријател и заминување со длабока меморија. Идеален подарок : Налепниците за мировни знаци се прекрасни украси за детска забава за роденденска забава или хипи тематска забава, оставајќи длабок впечаток на вашите деца и пријател.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата